Sunday, 19 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

«Θυμήθηκα την Παλιοσπύρου»: 35χρονη με εγκαύματα 3ου βαθμού μετά από έκρηξη αποφρακτικού

Συγκινεί ο Στάθης Σχίζας «Τα παιδάκια που παλεύουν με τον καρκίνο είναι οι πραγματικοί ήρωες, όχι οι παίκτες του Survivor»

«Κάποιοι γιατροί ισχυρίζονται ότι ίσως χρειαστεί και πέντε χρόνια να μην δει τα πόδια μου ο ήλιος» λέει η άτυχη γυναίκα

Έναν «Γολγοθά» βιώνει μία γυναίκα, που υπέστη εγκαύματα, ενώ χρησιμοποίησε αποφρακτικό για το νεροχύτη. Η 35χρονη αγόρασε το αποφρακτικό από το σούπερ μάρκετ, επέστρεψε σπίτι με τα δύο παιδιά και τον σύζυγό της και αφού διάβασε τις οδηγίες και φόρεσε γάντια και άνοιξε το προϊόν.

«Στις οδηγίες έγραφε ότι πρέπει να αδειάσει όλο το νερό που βρίσκεται στο σιφόνι, ακολούθησα λοιπόν αυτό το πράγμα, ανοίξαμε με τον σύζυγό μου τα ντουλάπια, σηκώσαμε προσεκτικά το σπιράλ, έτσι χύθηκε όλο το νερό, ακούσαμε ότι χύνεται το νερό μέσα στο σωλήνα δηλαδή που βρίσκεται στον τοίχο και στη συνέχεια κρατούσα το υγρό, βρισκόμουν μπροστά στον νιπτήρα και αργά έριχνα το υγρό μέσα στην αποχέτευση», ανέφερε η 35χρονη γυναίκα, μιλώντας στο MEGA.

Μέσα σε δευτερόλεπτα ακολούθησε μία ισχυρή έκρηξη που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της. Η ίδια είχε απομακρύνει νωρίτερα τα παιδιά της από τον χώρο.

«Είδα σιγά σιγά από την πρώτη στιγμή έβγαζε σαν καπνό, όπως ρίχνεις ένα αποφρακτικό. Ξαφνικά άκουσα ένα σαν έκρηξη, ένα “μπαμ” και είδα με την άκρη του ματιού μου να πετάγεται ένα υγρό. Κατευθείαν ένιωσα να καίγομαι στα πόδια, έκανα βήματα πίσω και φώναξα “καίγομαι”, ούρλιαξα».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου