Saturday, 27 April, 2024

Κατέληξε από κορονοϊό 53χρονη ακτινοφυσικός στο “Θεαγένειο”

Έφυγε από τη ζωή νικημένη από κορονοϊό 53χρονη ακτινοφυσικός στο νοσοκομείο «Θεαγένειο» στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αντιμετώπιζε υποκείμενο νόσημα. Ήταν διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου». Μετά από 3 εβδομάδες μάχης με τον ιό κατέληξε.
Η 53χρονη ήταν παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών.
Εργαζόταν από το 2004 ως ακτινοφυσικός στο νοσοκομείο και αφήνει πίσω της το σπουδαίο έργο της, τη δημιουργία του ακτινοφυσικού της Πυρηνικής Ιατρικής του Θεαγενείου.
Όπως αναφέρει το protothema.gr οι συνάδελφοί σε ανάρτησή τους σημειώνουν:
«Πολύ δυσάρεστη η θέση μας, αλλά και υποχρέωσή μας να αποχαιρετήσουμε για πάντα την αγαπημένη μας Μαρία Κοτζασαρλίδου, ακτινοφυσικό της Πυρηνικής Ιατρικής του Θεαγενείου, που έφυγε για το μεγάλο ταξίδι μετά από 3 και πλέον βδομάδες μάχης με τον ιό. Η Μαρία ήταν φίλη του τμήματός μας, το υποστήριξε πριν γεννηθεί και κατόπιν εκπαίδευσε, συμβούλευσε, συμπλήρωσε. Ακούραστα, με χαμόγελο, ανιδιοτελώς, με χιούμορ. “Μαρία, μην μας γυρνάς την πλάτη”, είπαμε πριν την τελευταία φωτογραφία, όταν ήρθε να βοηθήσει το Σεπτέμβριο. “Άσε, εγώ περιμένω την πλακέτα”, απάντησε, εννοώντας την επίσημη αναγνώριση του Νοσοκομείου. Και τελικά μας γύρισε την πλάτη. Αντί της πλακέτας, θερμά συλλυπητήρια στο μεγάλο αδελφό μας Εργαστήριο του Θεαγενείου και, βέβαια, στην οικογένειά της».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου