Saturday, 27 April, 2024

Κηφισιά: Το «καρτέρι» του δράστη στην εν διαστάσει γυναίκα του και το διπλό φονικό

Δύο μικρά παιδιά αφήνει πίσω της η γυναίκα που έπεσε χθες νεκρή στην Κηφισιά, από τα πυρά του εν διαστάσει συζύγου της, ο οποίος σκότωσε και μία φίλη της.
Ο άνδρας φέρεται να είναι αστυνομικός που υπηρετεί σε υπηρεσία της Βορειοανατολικής Αττικής ενώ χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό του όπλο. Σύμφωνα με την ΕΡΤ πυροβόλησε τουλάχιστον δέκα φορές.
Στους συναδέλφους του που τον συνέλαβαν, χθες λίγο μετά τις 6μιση το απόγευμα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους. «Χωρίσαμε. Πήρε τα παιδιά μου, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι ηλικίας 8 και 5 ετών, τα πήγε στους γονείς της στη Θήβα, τα άφησε και αυτή έκανε τη ζωή της. Δεν άντεχα να το ζω αυτό» υποστήριξε στους συναδέλφους του, ο συζυγοκτόνος υπαρχιφύλακας της Τροχαίας Νέας Ιωνίας.
Ο 35χρονος που μπήκε στην Αστυνομία το 2007, δεν είχε δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στην υπηρεσία όμως τον τελευταίο καιρό οι συνάδελφοι του έβλεπαν έναν άνθρωπο σκεπτικό και απόμακρο. Προφανώς στο μυαλό του είχε ξεκαθαρίσει με τη δική του λογική τα πράγματα και είχε πάρει τις αποφάσεις του.
Το απόγευμα της Τετάρτης θα έκανε πράξη το ανατριχιαστικό σχέδιο που είχε καταστρώσει. Επιβιβάστηκε στο μαύρο Vitara και έστησε καρτέρι στο παρκινγκ του σούπερ μάρκετ που εργαζόταν η σύζυγος του στην οδό Αχαρνών 80 στη Νέα Κηφισιά. Μόλις την είδε λίγο μετα τις 6 να βγαίνει έξω με μια συνάδελφο της και να μπαίνουν στο Smart, πλησίασε, σημάδεψε και «άδειασε» το υπηρεσιακό του όπλο στις δύο άτυχες γυναίκες… 

Το χρονικό
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 35χρονος φέρεται να είχε στήσει καρτέρι στη γυναίκα του, η οποία εργαζόταν σε σούπερ μάρκετ της Κηφισιάς.
Την ώρα που έκανε το διάλειμμα της, μαζί με μία φίλη της, στο αυτοκίνητο μίας εκ των δύο, στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ, ο άνδρας φέρεται να τις πλησίασε και να πυροβόλησε εξ επαφής.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Κηφισιάς όπου και ξεκίνησε η ανάκρισή του.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

*ΣΣ από Λόγο: Μπορούμε να φανταστούμε φυσικά, τι ζωή έκανε η άτυχη γυναίκα, που αναγκαζόταν να εργάζεται για να ζήσει τα παιδιά της και εννοείται ότι κάποιος έπρεπε να τα κρατάει… και τι παραπάνω ήξερε και είχε ζήσει με τον δράστη σύζυγο για να τον χωρίσει και να τα πάρει μακριά του… για να φτάσει να “φρικάρει” ο ‘τύπος’ κι επειδή ήταν αστυνομικός νόμιζε ότι θα ξεφύγει και άδειασε ένα όπλο πάνω της και στη φίλη-συνάδελφο της, που δεν έφταιγε σε τίποτα, καταλαβαίνει και ο καθένας πόσο ζήλευε και πόσο μίσος είχε μέσα του… τα υπόλοιπα σίγουρα είναι υπόθεση της δικαιοσύνης, αλλά φαίνεται μια πρόθεση στήριξης των μέσων προς τον “παρατημένο” καημένο σύζυγο που δεν τον άφηνε η… κακιά να έχει επαφή με τα παιδιά του… μην τρελαθούμε με τους ανισόρροπους! Οι γονείς των δύο γυναικών και τα παιδιά, τι να την κάνουν τη δικαιοσύνη;

Newsbeast-protothema

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου