Monday, 20 May, 2024

Κυψέλη: Μητέρα δολοφόνησε τον 7χρονο γιο της και έκρυβε το πτώμα! Το σκότωσαν με μονωτική ταινία

Σοκάρει η αποκάλυψη δολοφονίας επί της οδού Αστυπάλαιας στην Κυψέλη που έγινε το 2017.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μάνα, ελληνικής καταγωγής σκότωσε το παιδί της με μονωτική ταινία και έκρυβε το πτώμα του για πέντε χρόνια μαζί με τον Πολωνό σύντροφό της. Αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά στο φρικιαστικό θέαμα, καθώς βρήκαν τα κόκαλα του αδικοχαμένου επτάχρονου παιδιού μέσα σε μια ντουλάπα και συνέλαβαν τη μητέρα και τον σύντροφο της.

Ο θάνατος του παιδιού ήταν βασανιστικός και επήλθε με μονωτική ταινία. Το αγοράκι σταμάτησε να πηγαίνει στο σχολείο το 2017. Σε όσους ρωτούσαν για το παιδί η μητέρα έλεγε πως έμενε στην Πολωνία με τον πρώην σύζυγό της.

Η Ελληνίδα μητέρα και ο Πολωνός σύντροφός της συνελήφθησαν και φέρονται να ομολόγησαν την πράξη τους.

Από την ΕΛΑΣ:

Εξιχνιάστηκε από το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής της διεύθυνσης ασφαλείας Αττικής ανθρωποκτονία 7χρονου ημεδαπού που διαπράχτηκε στις αρχές του 2017 στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr η μητέρα υποστήριξε ότι το έγκλημα έγινε στις αρχές του 2017. Η ίδια φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το παιδί ήταν «άτακτο» και το άφησε χωρίς φαγητό και νερό να κάθεται όρθιο για τιμωρία. Το παιδί άρχισε να γκρινιάζει και τότε εκείνη για να το σταματήσει του έκλεισε τόσο σφιχτά το στόμα με μονωτική ταινία, με συνέπεια να βρει φρικτό θάνατο. Έβαλαν τα οστά σε εργαλειοθήκη

Στη συνέχεια ο 33χρονος έφτιαξε στη σκεπή του δώματος, αυτοσχέδια κατασκευή όπου τοποθέτησε τη σωρό του 7χρονου. Φεύγοντας από το σπίτι που διαπράχθηκε η ανθρωποκτονία ο 33χρονος τοποθέτησε την σορό σε εργαλειοθήκη που πήρε μαζί του. Ακολούθως ενοικίασε διαμέρισμα στην Αθήνα και τοποθέτησε την εργαλειοθήκη σε αποθηκευτικό χώρο ξύλινου καναπέ, στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Σήμερα το πρωί διενεργήθηκε, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού έρευνα στο ανωτέρω διαμέρισμα και ανευρέθη στον αποθηκευτικό χώρο καναπέ, στη βεράντα του διαμερίσματος, εργαλειοθήκη που περιείχε δύο σακούλες με ανθρώπινα οστά.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΡΚΟΒΗΣ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου