Sunday, 28 April, 2024

Λάρισα: Άγνωστος πυροβόλησε πυροσβέστες με αεροβόλο

Επίθεση με αεροβόλο καταγγέλλουν πως δέχτηκαν Λαρισαίοι πυροσβέστες ενώ κλήθηκαν να συνδράμουν στην κατάσβεση πυρκαγιάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ελευθερίας», στις 2:00 τα ξημερώματα της 18ης Δεκεμβρίου, το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας δέχτηκε κλήση για φωτιά σε κάδο απορριμμάτων σε συνοικία της Λάρισας.
Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, η αναγγελία της φωτιάς σε κάδο ήταν ψεύτικη, καθώς όταν έφτασαν οι δύο πυροσβέστες στον τόπο του υποτιθέμενου συμβάντος, δέχτηκαν επίθεση από άγνωστο, ο οποίος τους πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο, ευτυχώς χωρίς να τους τραυματίσει.
Οι πυροσβέστες για λόγους ασφαλείας εγκατέλειψαν την περιοχή, ενώ κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί της οποίας δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη.
Σημειώνεται πως και σε άλλες περιπτώσεις έχουν εκδηλωθεί επιθέσεις σε βάρος πυροσβεστών, αλλά είναι η πρώτη φορά στα τοπικά χρονικά όπου καταγράφεται επίθεση με αεροβόλο όπλο. Σημειώνεται επίσης πως για την επίθεση ενημερώθηκε και η τοπική ηγεσία, ενώ την υπόθεση ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.
Πηγή: Eλευθερία-photo αρχείου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου