Saturday, 27 April, 2024

Λαμία: Σφοδρή σύγκρουση μηχανής με αγροτικό – Στο νοσοκομείο ο αναβάτης

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ της Κυριακής στο ύψος της ΔΕΥΑΛ επί της οδού Παπαποστόλου στην Λαμία

Μια μηχανή στην οποία επέβαινε ένας νεαρός και κατέβαινε από Λαμία προς Νέα Μαγνησία, συγκρούστηκε με αγροτικό αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας άνδρας -περίπου 60 ετών- και το οποίο κινούταν επί της Παπανδρέου πριν βγει στην Παπαποστόλου.
Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά, με αποτέλεσμα ο αναβάτης που για καλή του τύχη φορούσε κράνος, να βρεθεί μετά από την πτώση, στο οδόστρωμα τραυματισμένος.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το ρεπορτάζ είχε τις αισθήσεις του και είχε τραυματιστεί στα πόδια του. Άμεσα διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Λαμίας από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ η τροχαία διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.
“Αν δεν φορούσε κράνος μπορεί να είχε χάσει τη ζωή του. Έσπασε μέχρι και η ζελατίνα από το κράνος κατά την πτώση…” είπαν στο Lamianow.gr όσοι βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ακόμη και οι θαμώνες της κοντινής καφετέριας τινάχτηκαν στο δρόμο από τον δυνατό κρότο.
lamianow.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου