Sunday, 28 April, 2024

Λαμία: Τσιγγάνοι έριξαν κάτω γυναίκα και της έκλεψαν την τσάντα

Ένα ακόμη εξοργιστικό συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ στον ποδηλατόδρομο επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας.
Ένα ζευγάρι περίπου 60 ετών έκανε τον καθημερινό του περίπατο στο σημείο αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα επακολουθήσει. Δύο νεαροί Ρομά (περίπου 20 ετών σύμφωνα με τις περιγραφές) οι οποίοι καθόντουσαν σε ένα παγκάκι σηκώθηκαν ξαφνικά την ώρα που περνούσε το ζευγάρι από το σημείο και κάνοντας τους μεθυσμένους έπεσαν πάνω στην κύρια.
Εκείνη έχασε προς στιγμήν την ισορροπία της και αυτό ήταν αρκετό προκειμένου ο ένας εκ των δύο να αρπάξει την τσάντα της. Ο άντρας της που ήταν μαζί της προσπάθησε να ξαναπάρει την τσάντα από τον Ρόμα ωστόσο οι δύο νεαροί αφού τον απώθησαν και έριξαν κάτω τη γυναίκα τράπηκαν σε φυγή.
Παρά την έντονη κυκλοφορία των πολιτών την ώρα του συμβάντος οι νεαροί Ρομά δεν πτοήθηκαν και το έβαλαν στα πόδια με κατεύθυνση προς τα σπίτια που βρίσκονται κάτω από τον ποδηλατόδρομο.
Άμεσα κλήθηκε η αστυνομία και ομάδες της Δίας βρέθηκαν στο σημείο προκειμένου να διερευνήσουν τον συμβάν αλλά και να αναζητήσουν τους θρασύτατους τους Ρομά.
“Δεν πάει άλλο. Αυτή η κατάσταση με τους Ρομά είναι τραγική. Δεν μπορούμε ούτε να περπατήσουμε, φοβόμαστε. Βλέπετε τι έγινε στα καλά καθούμενα πάλι. Σε ένα σημείο και μάλιστα σε ώρα αιχμής…” έλεγε στο Lamianow.gr πολίτης που αθλούνταν και περνούσε από το σημείο την ώρα του συμβάντος.
πηγή: lamianow

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου