Wednesday, 22 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Λιάνα-Εύα Αμούτζα: Έφυγε από τη ζωή το γνωστό μοντέλο και ιδιοκτήτρια ινστιτούτων ομορφιάς

Θλίψη στην τοπική κοινότητα του Βόλου, από όπου ήταν η καταγωγή της, προκάλεσε ο θάνατος της Λιάνας-Εύας Αμούτζα, η οποία ήταν γνωστό μοντέλο και ιδιοκτήτρια αλυσίδας ινστιτούτων ομορφιάς.

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, η άτυχη γυναίκα αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα κάποια προβλήματα υγείας, και έφυγε από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων.

Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση του φίλου της Χρήστου Κολοβού, ο οποίος έγραψε στο Facebook: «Μου έλεγες εμείς θα γεράσουμε μαζί φιλαράκο… και θα χαμογελάμε πάντα όμως δεν κράτησες τον λόγο σου και έφυγες μακριά χωρίς επιστροφή… Εγώ κρατάω τις καλές στιγμές θα σε αγαπώ πάντα και θα θυμάμαι το χαμόγελο σου».

Ο ίδιος ανήρτησε σειρά φωτογραφιών της άτυχης γυναίκας, που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή. Η πορεία της ως μοντέλο και το πέρασμα στο επιχειρείν

Σημειώνεται ότι η Λιάνα-Εύα Αμούτζα είχε μία επιτυχημένη επαγγελματική πορεία ως μοντέλο, με το πρόσωπό της να έχει φιλοξενηθεί σε εξώφυλλα πολλών γνωστών περιοδικών.

Παράλληλα, είχε πρωταγωνιστήσει και σε video clips γνωστών τραγουδιστών, μεταξύ αυτών στο video clip του τραγουδιού «Λόγω τιμής» του Θάνου Πετρέλη. Την πορεία της στο χώρο του modelling ακολούθησε η δημιουργία μίας από τις πλέον γνωστές αλυσίδες ινστιτούτων ομορφιάς στην Αττική.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου