Friday, 17 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Μαρτυρία της 15χρονnς που έπεσε θύμα απαγωγńς στη Ραφήνα: «Φώναζα να με αφńσει»

Η 15χρονη στη Ραφήνα ξέφυγε από τα χέρια του 38χρονου πατέρα και έλαβε βοήθεια από τους γείτονες.

Συγκλονίζει η κατάθεση της 15χρονης που έπεσε θύμα απαγωγής στη Ραφήνα το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο 38χρονος δράστης άρπαξε την κοπέλα από τον δρόμο, σταματώντας μπροστά της με το τζιπ του. Προσπάθησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά, όμως η ανήλικη κατάφερε να βγει σε κατάσταση σοκ από το αυτοκίνητο και να ζητήσει βοήθεια από τους περίοικους.

“Ήμουν κοντά στο σπίτι μου όταν σταμάτησε ένα μεγάλο μαύρο τζιπ και αυτός ο άνδρας σταμάτησε(σ.σ τον δείχνει σε φωτογραφία που της έδειξαν οι αστυνομικοί), άνοιξε το παράθυρο και με ρώτησε αν ήθελα να με πάει κάπου με το αυτοκίνητο. Του είπα ‘όχι’ και τότε κατέβηκε και με τη βία με τράβηξε στη θέση του συνοδηγού. Πάγωσα… Μπήκε γρήγορα στη θέση του οδηγού, κλείδωσε τις ασφάλειες και ξεκίνησε το αυτοκίνητο. Φώναζα, τον παρακαλούσα να με αφήσει αλλά δεν σταμάταγε“, ανέφερε η 15χρονη στην κατάθεσή της, την οποία έφερε στο φως το MEGA.

Και συνέχισε: “Μετά κατέβασε το παντελόνι του και μου έδειξε τα γεννητικά του όργανα. Φοβήθηκα πολύ, άρχισα να κλαίω. Προσπαθούσα να ανοίξω την πόρτα ώσπου τα κατάφερα και πετάχτηκα από το αυτοκίνητό. Φώναζα για βοήθεια”. Στη συμβολή των οδών Σωτηρίου Κανσού και Κωνσταντίνου Παράσχου το κορίτσι κατάφερε να πεταχτεί έξω από το αυτοκίνητο. Κάτοικοι της γειτονιάς άκουσαν τις φωνές της και έσπευσαν να την βοηθήσουν, ενώ ο 38χρονος πρόλαβε να εξαφανιστεί πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία.

Λίγες ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο, ο οποίος και αναγνωρίστηκε από την ανήλικη και συνελήφθη. Ο 38χρονος- πατέρας δύο παιδιών- δεν έχει παρελθόν με τις Αρχές. Το όχημά του εντοπίστηκε και κατασχέθηκε. Οι αστυνομικοί εντόπισαν από κάμερες ασφαλείας το ύποπτο όχημα -ένα πολυτελές BMW-και ταυτοποίησαν τον δράστη. Εν συνεχεία επέδειξαν φωτογραφίες του υπόπτου, που εντόπισαν στο Facebook, στην ανήλικη, η οποία επιβεβαίωσε πως επρόκειτο για τον άνδρα που την άρπαξε. Ο 38χρονος εντοπίστηκε στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στη Νέα Μάκρη και του πέρασαν χειροπέδες.

Το περιστατικό, που έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής, σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη λεωφόρο Δημοκρατίας, στο Κόκκινο Λιμανάκι στη Ραφήνα. Ήταν γύρω στις 4 το μεσημέρι και ο δράστης βγήκε από το αυτοκίνητο χωρίς να έχει καλύψει τα χαρακτηριστικά του.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου