Tuesday, 14 May, 2024

Νέες καταγγελίες για το ινστιτούτο ομορφιάς, Συνεχίζουν τις προσφορές «μαϊμού»

Εύχονται στους χρήστες του Instagram και… εν δυνάμει νέους πελάτες τους, καλή και δημιουργική εβδομάδα

παρότι όσοι έχουν εξαπατηθεί από το συγκεκριμένο ινστιτούτο αισθητικής κάνουν ουρές, είτε στα νοσοκομεία για να επαναφέρουν το παραμορφωμένο από τις «μαϊμού» θεραπείες πρόσωπό τους, είτε ζητώντας μάταια, πίσω τα λεφτά τους.

Κι όμως, το θράσος των ανθρώπων πίσω από το ινστιτούτο είναι ανήκουστο.

«600 ευρώ. Τα οποία δε γινόταν να επιστραφούν. Και αποφασίσαμε να πηγαίνουμε και να κάνουμε τις συνεδρίες κανονικά. Κάπου στον Απρίλιο. Και μετά κλείσανε όλο το καλοκαίρι. Και ξανανοίγουν τον Οκτώβρη. Με άλλο όνομα, άλλο προσωπικό μέσα, όλα, τα πάντα όλα…

»Και πάω πριν δύο εβδομάδες και με πιάνει μία κυρία και μου λέει ότι έχει λήξει (σ.σ. το πρόγραμμα) και ‘θα πρέπει να πληρώσεις φόρο 24%’ αλλά μου λέει ‘δε θα σου προτείνω αυτό’ μου λέει, ‘θα σου προτείνω να κλείσεις άλλες έξι συνεδρίες, 500 ευρώ. Επέμεναν πάρα πολύ, μα πάρα πολύ για να μου αποσπάσουν και άλλα χρήματα»… δείτε εδώ και εδώ και εδώΣύμφωνα με την εκπομπή “Live News” στο Mega, απόστρατος της αστυνομίας υποστηρίζει ότι έχασε συνολικά 500.000 ευρώ για τη θεραπεία λεύκης που του είχαν υποσχεθεί με θαυματουργές αμπούλες από την Καλιφόρνια!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου