Saturday, 27 April, 2024

Νεκροί 55χρονος δικυκλιστής και 42χρονος με ηλεκτρικό πατίνι

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα στις 6:30 το απόγευμα στην περιφερειακή οδό του Βόλου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του thenewspaper.gr νεκρός είναι ένας άνδρας περίπου 55 ετών, ο οποίος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα η οποία συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο ρεύμα προς Λάρισα.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της τροχαίας Βόλου.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στον κόμβο της Άλλης Μεριάς.

Μύκονος: Σκοτώθηκε 42χρονος που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι. Παρασύρθηκε από ΙΧ

Δυστυχώς, ασταμάτητα αυτές τις ημέρες τα θανατηφόρα τροχαία, με τον κόσμο να τρέχει ή να παρασέρνει άτομα… Η τελευταία βόλτα έμελλε να είναι για έναν 42χρονο στη Μύκονο που οδηγούσε ηλεκτρονικό πατίνι, ο οποίος παρασύρθηκε από οδηγό αυτοκινήτου τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Πιο αναλυτικά, στις 16/4 στις 22:50 στην επαρχιακή οδό Όρνου-Χώρας Μυκόνου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οδηγούμενο από 22χρονο αλλοδαπό συγκρούσθηκε με Ε.Π.Η.Ο. (ηλεκτρικό όχημα πατίνι) που οδηγούσε 42χρονος ημεδαπός με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ημεδαπού, όπως αναφέρει το cyclades24.gr.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου