Thursday, 9 May, 2024

Ξάνθη: Θλίψη για την 19χρονη, που κατέληξε μετά από παράσυρση από όχημα αστυνομικού

Την τελευταία της πνοή άφησε χθες Τρίτη (12/12) η 19χρονη Αϊσέ που είχε τραυματιστεί σοβαρά μετά την παράσυρσή της από όχημα στην Ξάνθη.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το xanthinea.gr, η νεαρή -που νοσηλεύονταν σε ΜΕΘ- δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε το ιατρικό προσωπικό. Αφότου παρασύρθηκε από το όχημα, που οδηγούσε αστυνομικός, το θύμα είχε μεταφερθεί αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ άμεσα κρίθηκε επιτακτική η ανάγκη για διακομιδή στο Νοσοκομείο της Καβάλας.

Ο αστυνομικός παρουσιάστηκε ως αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο αστυνομικός που οδηγούσε το όχημα που την παρέσυρε παρέμεινε στο σημείο μετά το τροχαίο, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, αλλά αρχικά παρουσιάστηκε ως αυτόπτης μάρτυρας. Μετά από αντιφάσεις όμως, οι συνάδελφοί του κατάλαβαν πως είχαν να κάνουν με τον οδηγό που είχε χτυπήσει την κοπέλα.

Ο 34χρονος αστυνομικός αναμένεται σήμερα, Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Άπαντες στην τοπική κοινωνίας της Ξάνθης είναι συγκλονισμένοι από το τραγικό περιστατικό. Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο της 19χρονης Αϊσέ, από τον Π. Ζυγό, εξέδωσε και η Μουφτεία Ξάνθης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου