Sunday, 19 May, 2024

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης για τα γεμάτα καρότσια σε σούπερ μάρκετ

Τι απαντά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για το περιστατικό σε γνωστό σούπερ μάρκετ
Βίντεο που δείχνει τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, να βρίσκεται σε πολύ γνωστό σούπερ μάρκετ και να έχει γεμάτα τα καρότσια του με ψώνια λόγω του κορονοϊού κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο. Τι και αν όλες οι αρμόδιες αρχές δίνουν το μήνυμα στους πολίτες ότι υπάρχει επάρκεια προϊόντων προκειμένου να πάψουν άδικα να δίνουν οι πολίτες τη «μάχη» του σούπερ μάρκετ με τις ατελείωτες ουρές που αποτελούν λόγω συνωστισμού τον απόλυτο κίνδυνο εξάπλωσης του ιού, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης δεν δείχνει να πείθεται.
Ο ίδιος ο Δημήτρης Παπαδημούλης, πάντως, σχολίασε τις αρνητικές αναφορές προς την πράξη του και το πρόσωπό του, γράφοντας στο Twitter του τα εξής: «Πριν λίγο, σε εκπομπή του MEGA με κατήγγειλαν για «αντικοινωνική συμπεριφορά»! Ο λόγος είναι ότι, επιστρέφοντας στην Ελλάδα, παρέλαβα από ένα «Σκλαβενίτη» με γεμάτα ράφια και λίγο κόσμο, μια παραγγελία -2 καρότσια- που είχα κάνει. Χωρίς να το διασταυρώσουν! Έλεος με την λασπολογία»!
Συνέχισε, μάλιστα, γράφοντας τα εξής:
Ψωνίζω από αυτόν τον «Σκλαβενίτη» εδώ και 40 χρόνια. Γνωρίζοντας τον φόρτο που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι αυτές τις ημέρες, επέλεξα να πάω να τα παραλάβω ο ίδιος και όχι να παραδοθούν στο σπίτι. Τα δε ράφια ήταν γεμάτα και ο κόσμος λίγος. Που είναι η «αντικοινωνική συμπεριφορά»; Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) March 18, 2020

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου