Friday, 26 April, 2024

Ο πιο αγαπημένος ΠΑΟΚτσης της Ελλάδας έγινε ο Γιώργος Μαυρίδης

Τους λόγους συμμετοχής του στην εκπομπή NOMADS εξήγησε ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι είναι κατά των παιχνιδιών επιβίωσης.

Όπως είπε, λοιπόν, χθες στο Γρηγόρη Αρναούτογλου, κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου, αρχικά είχε αρνηθεί την πρόταση από το Γιάννη Λάτσιο να συμμετάσχει στο Nomads. Είπε, επίσης, ότι θεωρούσε υπερβολική την αμοιβή που προσφερόταν στους παίχτες του παιχνιδιού.

Αποφάσισε τελικά να μπει στο παιχνίδι υπό τον όρο ότι τα λεφτά αυτά θα δοθούν για την ανακαίνιση της πτέρυγας χημειοθεραπειών στο παιδογκολογικό του ΑΧΕΠΑ. Χαρακτηριστικά, είπε:

«Μετά από δύο μέρες (από την πρόταση) πήγα στο γραφείο του κ. Λάτσιου και του είπα ότι δεν θέλω να με ανταμείψετε με πληρωμή ανά εβδομάδα ή ανά επεισόδιο και τους ζήτησα τα χρήματα αυτά να πάνε στο παιδογκολογικό, στην κλινική, και να ανακαινίσουν την πτέρυγα με τις χημειοθεραπείες. Το κέρδισα με το σπαθί μου. Χαίρομαι που ο ANT1 με βοήθησε να το κάνω αυτό. 600 τετραγωνικά… το πήρα και μπήκα. Ήταν η αμοιβή μου. Αφού είπα να το κάνω, είπα να το κάνω όσο πιο μάγκικα μπορώ. Θα βοηθήσει κι ο Σπύρος Σούλης νομίζω. Ανέλαβε μία ομάδα να το πραγματοποιήσει όλο αυτό».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου