Thursday, 9 May, 2024

Ο τράπερ παρουσιάστηκε στο Α.Τ. μετά το αυτόφωρο: «Δεν κατάλαβα ότι ήταν σοβαρός ο τραυματισμός

Το κατώφλι του Αστυνομικού Τμήματος πέρασε το απόγευμα της Δευτέρας ο γνωστός τράπερ «Ricta»,

ο οποίος κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό 23χρονου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ.

Ο «Ricta», σύμφωνα με πληροφορίες, παρουσιάστηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας στο Αστυνομικό Τμήμα, αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο, ώστε να ενημερωθεί για τις κατηγορίες σε βάρος του.

Αφού ενημερώθηκε ότι σχηματίζεται δικογραφία για το περιστατικό, στη συνέχεια αποχώρησε, καθώς δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος του. Η δικογραφία, η οποία αφορά την κατηγορία της «βαριάς σωματικής βλάβης», αναμένεται να διαβιβαστεί στις δικαστικές Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Ricta» φέρεται να υποστήριξε πως δεν κατάλαβε τον σοβαρό τραυματισμό του 23χρονου φοιτητή. Σύμφωνα με την καταγγελία, που έγινε το απόγευμα της επόμενης ημέρας, ο 23χρονος βρισκόταν με δύο φίλους του έξω από μπαρ, όταν δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από τον 25χρονο τράπερ, που είναι γνωστός με το όνομα «Ricta».

Συγκεκριμένα, ο τράπερ τον χτύπησε με το κεφάλι του στο πρόσωπο και ο άλλος δράστης τού επιτέθηκε με κλωτσιά στον θώρακα, με συνέπεια ο παθών να πέσει στο έδαφος και να χτυπήσει στο κεφάλι.

Με τη βοήθεια των δύο φίλων του, ο 23χρονος πήγε αρχικά στο σπίτι του, όπου όμως αισθάνθηκε αδιαθεσία, οπότε αποφασίστηκε η μεταφορά του στο νοσοκομείο. Κατά πληροφορίες, οι γιατροί διαπίστωσαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τον υπέβαλαν σε χειρουργική επέμβαση.

Πηγή: www.iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου