Saturday, 27 April, 2024

Ο Τσίπρας, η κότα και το κοντοσούβλι

Ανησυχία φαίνεται ότι έχει καταλάβει το Μαξίμου, καθώς από χθες, Τετάρτη αγνοείται η τύχη της κότας που είχε πετάξει ακτιβίστρια στον περίβολο του πρωθυπουργικού μεγάρου λίγο πριν τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», οι άνδρες της προσωπικής ασφαλείας του πρωθυπουργού «χτένισαν» τον περίβολο του Μεγάρου Μαξίμου, αλλά δεν βρήκαν πουθενά την κότα, που έγινε viral στο Διαδίκτυο. Κι ενώ κάποιοι έσπευσαν να πουν ότι η κότα βρέθηκε και την πήγαν στον Εθνικό Κήπο, η πληροφορία αυτή δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Ο πρωθυπουργός, πάντως, δεν φάνηκε να θέλει να μάθει πώς προσγειώθηκε η λευκή όρνιθα έξω από το γραφείο του. Όταν, λοιπόν, η Όλγα Γεροβασίλη μπήκε μέσα και του είπε «μας πέταξαν μια κότα στο Μαξίμου», ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:
Αλ. Τσίπρας (γελώντας): Δηλαδή, τώρα αποκτήσαμε και κατοικίδιο;
Αγγ. Τσέκερης (επίσης γελώντας): Να της χορηγήσουμε πολιτικό άσυλο…
Όλγα Γεροβασίλη: Να της βάλουμε και ένα σπιτάκι για να την προφυλάξουμε, σαν μασκότ.
«Για να ξέρετε: η πρόταση να προστατευθεί η κότα με σπιτάκι και να φυλαχθεί ως κατοικίδιο έγινε εκ του πονηρού, γιατί τώρα που άρχισαν τη διατροφή στο Μαξίμου και έκοψαν τα ντελίβερι με τα κοντοσούβλια η ιδέα για κανένα φρέσκο αβγουλάκι δεν είναι καθόλου άσχημη», σχολίασε ο «Βηματοδότης».

Ο Τσίπρας, η κότα και το κοντοσούβλι

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου