Thursday, 16 May, 2024

Πέθανε από ανακοπή ο πρώην διοικητής της 6ης ΥΠΕ

Ο γιατρός και πρώην διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας στην Πάτρα, Τάκης Νικολόπουλος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 68 ετών από καρδιακή ανακοπή.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών ο Παναγιώτης (Τάκης) Νικολόπουλος, ακτινολόγος και πρώην διοικητής της 6ης ΥΠΕ. Είχε διατελέσει διοικητής της 6ης ΥΠΕ ενώ ήταν αναπληρωτής γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ στην Πρέβεζα.

Το Σάββατο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πρέβεζας με συμπτώματα εμφράγματος και διακομίστηκε διασωληνωμένος σε Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στα Γιάννενα, όπου έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Άνθρωπος υψηλής ποιότητας, ευγένειας και ήθους, που υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια και αφοσίωση το δημόσιο σύστημα υγείας, τον ιατρικό συνδικαλισμό και την υπόθεση της κοινωνικής αλλαγής στη χώρα μας. Αφήνοντας ευδιάκριτο και ανεξίτηλο «αποτύπωμα» στη συλλογική μας μνήμη.

Από τους αντιδικτατορικούς αγώνες, μέχρι την υπεράσπιση του ΕΣΥ, τις διεκδικήσεις της ΟΕΝΓΕ, το αριστερό σχέδιο για την Υγεία και τη διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας στη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ»!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου