Saturday, 27 April, 2024

Πανό στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη στο Βικελίδης. Οργή οπαδών για την παρουσία των ΜΑΤ

Βαρύ το κλίμα στο «Κλ. Βικελίδης» πριν από τη σέντρα του Άρης-ΑΕΚ με στεφάνια, πανό και μαύρα περιβραχιόνια στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη.

Πανό στη μνήμη του 19χρονου Άλκη ανήρτησαν φίλαθλοι του Άρη λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με την ΑΕΚ, στο Κλεάνθης Βικελίδης.

«Τα λόγια είναι περιττά. Άλκη καλό παράδεισο. Έφυγες άνανδρα και άδικα. Η ψυχή σου οδηγός μας», γράφει το σχετικό πανό που αναρτήθηκε στη θύρα 3 του γηπέδου. Πρόκειται για το πέταλο στο οποίο διαχρονικά όσοι φίλοι των κιτρινόμαυρων έχουν φύγει από τη ζωή αποτίεται φόρος τιμής στο συγκεκριμένο σημείο του γηπέδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη, ενώ οι ποδοσφαιριστές τη Ένωσης κατέθεσαν στεφάνι. Νωρίτερα, σύσσωμη η ομάδα του Άρη παρουσία και του Θόδωρου Καρυπίδη, κατέθεσε φανέλα με το νούμερο «19» στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο νεαρός.

Οπαδοί του Άρη ζητούν την αποχώρηση των ΜΑΤ από τις εξέδρες

Την οργή των οπαδών του Άρη προκάλεσε η παρουσία δυνάμεων των ΜΑΤ μέσα στις εξέδρες του Κλεάνθης Βικελίδης, λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει ο αγώνας με την ΑΕΚ.

Οι οπαδοί των κιτρινόμαυρων ζητούσαν από τις διμοιρίες των ΜΑΤ να αποχωρήσουν από τις εξέδρες των φιλάθλων, καθώς η παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης θεωρήθηκε προσβολή τη σημερινή μέρα, που η οικογένεια του Άρη -και όλη η Ελλάδα- θρηνεί τον χαμό του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Μάλιστα δεν έλειψαν και οι εντάσεις, με μερικούς φιλάθλους να εκτοξεύουν μπουκάλια με νερό.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου