Monday, 20 May, 2024

Παπάφη, Δολοφονία: Λουλούδια και αναμνηστικά έξω από το καφέ της αδικοχαμένης Βίκυς

Κεριά και λουλούδια άφησαν πολίτες έξω από το καφενείο της αδικοχαμένης Βίκυς, που χθες βρήκε μαρτυρικό θάνατο από τα χέρια του πρώην συντρόφου της

ο οποίος την πυροβόλησε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
Στο κατάστημα επί της Παπάφη, που έμελε να γίνει κολαστήριο για την άτυχη γυναίκα, πολίτες έχουν αφήσει αναμνηστικά, θρηνώντας για το θύμα που υπέκυψε τα ξημερώματα της Πέμπτης στα τραύματά του. Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα μετά από πυροβολισμούς που δέχτηκε από τον πρώην σύντροφό της τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Παπαγεωργίου όπου διασωληνώθηκε και υποβλήθηκε σε χειρουργείο, χωρίς να καταφέρει ωστόσο να κρατηθεί στη ζωή.
Το χρονικό της υπόθεσης
Ο άνδρας φέρεται να εισέβαλε στο κατάστημα το απόγευμα της Τετάρτης, έχοντας κρυμμένη την κοντόκαννη καραμπίνα στο μπουφάν του. Προσπέρασε τον κόσμο που καθόταν στα τραπέζια και μόλις βρήκε την κατάλληλη στιγμή, πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα τη γυναίκα και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στο κεφάλι του δίνοντας τέλος στη ζωή του.
Μάλιστα η γυναίκα είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να απαλλαγεί από τον πυγμάχο που συνεχώς προκαλούσε επεισόδια και προβλήματα.
Thesstoday.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου