Thursday, 2 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ροδόπη: “Θα καλύψουμε το κόστος για το ρεύμα όσο διαρκεί η τηλεκπαίδευση”

Παρέμβαση του Συνδέσμου Ιδιωτικών Σχολείων για το περιστατικό στη Ροδόπη: “Θα καλύψουμε το κόστος για το ρεύμα όσο διαρκεί η τηλεκπαίδευση”
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η έκκληση ενός πατέρα να μην του κόψουν το ρεύμα γιατί έκανε μάθημα το παιδί του μέσω τηλεκπαίδευσης. Τη συγκλονιστική ιστορία αποκάλυψε ο Ευθύμης Παιδαράκης, ιδιωτικός υπάλληλος που έχει ως αντικείμενο διακοπές και επανασυνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος, ο οποίος κλήθηκε να κόψει το ρεύμα σε ένα σπίτι σε οικισμό της Ροδόπης, λόγω οφειλών. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα inkomotini.news, ο πατέρας βγήκε από το σπίτι και τον παρακάλεσε να κόψει λίγο αργότερα το ρεύμα γιατί κάνει μάθημα το παιδί του. Η υπόθεση συγκίνησε τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ιδιωτικών Σχολείων Χαράλαμπο Κυραϊλίδη, ο οποίος σε επικοινωνία με το enikos.gr εξέφρασε την πρόθεσή του να βοηθήσει την οικογένεια.

“Με συγκίνησε η ιστορία και αν μπορούμε, θέλουμε να βοηθήσουμε. Δεν θα αφήσουμε να στερηθεί ο μαθητής το μάθημα, μέσω τηλεκπαίδευσης, λόγω ρεύματος. Για όσο διάστημα χρήζει αυτής της ανάγκης ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Σχολείων είναι διατεθειμένος να καλύψει το κόστος, προκειμένου το παιδί να μην χάσει καμία ώρα από τα μαθήματά του” δήλωσε στο enikos.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου