Monday, 13 May, 2024

Πειραιάς: Βρέθηκε καμένο λευκό βαν και καλάσνικοφ! Γάζωσαν νονό της νύχτας

Γάζωσαν νονό της νύχτας στον Πειραιά – Είναι σε κρίσιμη κατάσταση
Νονός της νύχτας για τον οποίο, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, υπήρχε συμβόλαιο θανάτου, είναι ο άνδρας που γάζωσαν με σφαίρες στον Πειραιά άγνωστοι δράστες το βράδυ της Δευτέρας. Ο άνδρας δέχτηκε τους πυροβολισμούς στην Ακτή Κονδύλη στις 21:30 και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου οι γιατροί δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή.
Ο άνδρας βρισκόταν έξω από τα γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας όταν τον πλησίασε ένα λευκό βαν με δύο επιβάτες. Ο συνοδηγός τον γάζωσε με καλάσνικοφ. Το θύμα έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος ενώ από τους πυροβολισμούς προκλήθηκε πανικός στον κόσμο. Οι δράστες μετά τους πυροβολισμούς ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα και διέφυγαν ενώ λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί που επιχείρησαν να τους εντοπίσουν από τις μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων, βρήκαν το βαν να φλέγεται.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας που χαροπαλεύει είχε εμπλακεί σε υποθέσεις δολοφονίας και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον ήθελαν νεκρό. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στους αστυνομικούς που κατέφθασαν στον τόπο ότι ο τραυματίας δέχτηκε καταιγισμό πυρών από τουλάχιστον δύο δράστες οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο.
nea – newsit

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου