Sunday, 19 May, 2024

Περιστέρι: «Ελάτε, σκότωσα τον πατέρα μου. Θόλωσα γιατί χτυπούσε τη μητέρα μου»

Σοκάρει η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, στο Περιστέρι.

Ο γιος μαχαίρωσε τον πατέρα του και πήρε τηλέφωνο την αστυνομία για να τον συλλάβουν, ομολογώντας την πράξη του.

Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο βρήκαν τον νεαρό και τη μητέρα του σε άθλια κατάσταση και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η 66χρονη γυναίκα έδειχνε κακοποιημένη.

Μάλιστα, μετά το τηλέφωνο στην αστυνομία, ο 35χρονος διακομίστηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, καθώς ήταν τέτοια η μανία με την οποία κάρφωνε τον πατέρα του, όπου τραυμάτισε το χέρι του και οι γιατροί χρειάστηκε να του κάνουν ράμματα. H υπόθεση φαίνεται πως έχει υπόβαθρο ενδοοικογενειακής βίας, καθώς το θύμα είχε συλληφθεί το 2017 για επιθέσεις και ξυλοδαρμούς τόσο στη σύζυγό του, όσο και στον γιο του.

Xθες το βράδυ επιχειρώντας πάλι να δείρει τη σύζυγό του μπροστά στα μάτια του παιδιού του, ο δράστης πήρε το μαχαίρι και τον μαχαίρωσε.

Ο άνδρας, ήταν Έλληνας με καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν και έφερε αρκετά τραύματα από το μαχαίρι. «Δεν άκουσα φωνές, δεν άκουσα τίποτα, ήρθε αστυνομία, έγινε χαμός. Μένουν εδώ 15 χρόνια, κάπου-κάπου ακούγαμε φασαρία μέσα από το σπίτι. Έχει ξαναέρθει αστυνομία. Ο πατέρας έπινε» είπε σε δηλώσεις του ένας γείτονας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου