Wednesday, 1 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ποινή φυλάκισης με τριετή αναστολή στον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ, επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, στον γνωστό πρώην παρουσιαστή, Στάθη Παναγιωτόπουλο

για την υπόθεση με την ανάρτηση βίντεο ερωτικού περιεχομένου με την πρώην σύντροφό του χωρίς τη συγκατάθεσή της. Παράλληλα, του επιβλήθηκε η υποχρέωση εμφάνισης το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα σε αστυνομικό τμήμα κοντά στον τόπο κατοικίας του, καθώς και απαγόρευση εξόδου από την χώρα.

Τι κατέθεσε φίλος του Παναγιωτόπουλου

«Αφού αφέθηκε ελεύθερος μετά τη σύλληψή, μου ζήτησε να μπω στο προφίλ του και να διαγράψω όλες τις σχετικές αναρτήσεις» κατέθεσε μάρτυρας κατά τη διάρκεια της δίκης του πρώην παρουσιαστή, Στάθη Παναγιωτόπουλου. Στη συνέχεια πρόσθεσε «τέσσερις με πέντε ημέρες αναζητούσα αναρτήσεις, με βάση τις λέξεις κλειδιά της δικογραφίας και ζήτησα να κατέβουν άμεσα». Αυτά φέρεται να κατέθεσε μεταξύ άλλων, φίλος του γνωστού παρουσιαστή.

Κεκλεισμένων των θυρών η δίκη – Απών ο Παναγιωτόπουλος

Όπως έγραψε νωρίτερα το ThessToday.gr, “κεκλεισμένων των θυρών” πραγματοποιείται ύστερα από σύμφωνη γνώμη και των δύο πλευρών, η δίκη του Παναγιωτόπουλου για την υπόθεση με την ανάρτηση βίντεο ερωτικού περιεχομένου με την πρώην σύντροφό του χωρίς τη συγκατάθεσή της. Λόγω της δημοσιότητας και της ευαισθησίας του θέματος η δικηγόρος της καταγγελλουσας ζήτησε να διεξαχθεί η δίκη κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που βρήκε σύμφωνη και την άλλη πλευρά.

Πάντως η δίκη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ξεκίνησε χωρίς να είναι ο ίδιος παρών, αφού επέλεξε να εκπροσωπηθεί από τον δικηγόρο του κ. Δακουρα. Σημειώνεται πως η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι η παραβίαση προσωπικών δεδομένων κατ’ εξακολούθηση.

30χρονη: «Είχε σκοπό να με βλάψει και να με διασύρει»

«Είχε σκοπό να με βλάψει και να με διασύρει. Ποτέ δεν προσπάθησε να επανορθώσει έμπρακτα με κανέναν τρόπο. Αντιθέτως, εκμεταλλευόταν τα συναισθήματα μου για αυτόν και την εμπιστοσύνη που του είχα» κατέθεσε στη σημερινή δίκη, μεταξύ άλλων, η 30χρονη, η οποία ήταν η πρώτη που κατήγγειλε τον γνωστό πρώην παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλο. Η δικηγόρος της, Σταυρούλα Αντιγόνη Πριλή, δήλωσε αφού ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία, πως είναι ικανοποιημένες από την ποινή που επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, καθώς είναι η ανώτατη που θα μπορούσε να δοθεί.

«Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε με την μεγαλύτερη ποινή. Τα όσα είχαμε πει και ισχυριζόμασταν τόσο καιρό αποδείχθηκαν στην ακροαματική διαδικασία και προσθεθηκαν και νέα στοιχεία, συνεπώς αποδείχθηκε και η αξιοπιστία της καταγγελλουσας. Από την άλλη, δυστυχώς δεν έγινε δεκτό το αίτημα, για να παραπεμφθεί η υπόθεση στο Κακουργιοδικείο».

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του Παναγιωτόπουλου

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μέσω του δικηγόρου του, Γιώργου Δακουρα, υποστήριξε ότι προσπάθησε και έσβησε πολλά από τα χαρακτηριστικά των βίντεο, προκειμένου να μην διακρίνεται το πρόσωπο. «Δεν απέβλεπε στη βλάβη του προσώπου της μηνύτριας καθώς οι φωτογραφίες δεν έδειχναν πρόσωπο, αλλά ακόμη και στα συγκεκριμένα βίντεο, το πρόσωπό της είναι εντελώς απροσδιόριστο και δεν φαίνεται πουθενά. Ως ένα βαθμό θεωρείται ότι υπάρχει μία Δικαίωση των ισχυρισμών του κατηγορουμένου» ανέφερε.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΧΑΪΝΑ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου