Saturday, 18 May, 2024

Ποινική δίωξη για κακούργημα στον 27χρονο ντελιβερά, που έδειρε μέχρι θανάτου τον 50χρονο

Ποινική δίωξη για κακούργημα ασκήθηκε στον 27χρονο ντελιβερά που κατάφερε θανάσιμα χτυπήματα σε 50χρονο

μετά από παρατήρηση που του έκανε, για την διέλευση του με μηχανή από τον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη.

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας εις βάρος του 27χρονου διανομέα που κατηγορείται ότι γρονθοκόπησε έναν 50χρονο το μεσημέρι της Δευτέρας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επειδή του έκανε παρατήρηση και το θύμα άφησε την τελευταία του πνοή την επόμενη ημέρα.

Ο 27χρονος οδηγήθηκε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και διώκεται για την κατηγορία της θανατηφόρας βαριάς σκοπουμενη σωματικής βλάβης, ενώ παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ιατροδικαστή εξέταση που διενεργήθηκε στη σορό του, προέκυψε ότι ο θάνατός του επήλθε “λόγω κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων από αναφερόμενο ξυλοδαρμό και πτώση εξ ιδίου ύψους”.

Παντελή ενημέρωση από τις αρχές καταγγέλλει συγγενής

Την παντελή απουσία ενημέρωσης από τις αρχές για το τραγικό περιστατικό καταγγέλλει συγγενής του 50χρονου που κατέληξε μετά από άγρια επίθεση που δέχθηκε από ντελιβερά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

«Τη Δευτέρα το μεσημέρι ο γαμπρός μου πήγε μια βόλτα στο κεντρο της Θεσσαλονίκης. Στην Αγίας Σοφίας συνάντησε ένα διερχόμενο μηχανάκι από υπηρεσία delivery. Του έκανε μια παρατήρηση να μην τρέχει στον πεζόδρομο που κυκλοφορούν άνθρωποι. Στην παρατήρηση του γαμπρού μου ο ντελιβεράς αντέδρασε με άγριο τρόπο, του απάντησε προφανώς ο γαμπρός μου… δείτε εδώ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου