Friday, 26 April, 2024

Πολίχνη: Ξεχειλίζει η οργή των εμπόρων για τα κλειστά καταστήματα

Με καζάνι που βράζει μοιάζει να είναι ο εμπορικός κόσμος της Θεσσαλονίκης μετά την απόφαση της κυβέρνησης να μην ανοίξουν σήμερα, Δευτέρα, τα καταστήματά.
Στην περιοχή της Πολίχνης οι καταστηματάρχες βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στα μαγαζιά τους και στις 9 το πρωί άνοιξαν τα φώτα, όπως θα ήταν κανονικά αν βρισκόντουσαν σε λειτουργία. Επίσης, όπως φαίνεται στη φωτο του GRTimes.gr, κρέμασαν πανό με συνθήματα, εμείς βάλαμε πλάτη και σεις μας γυρίσατε την πλάτη… στις βιτρίνες, αλλά και μαύρο πανί.
Όπως είπαν οι ίδιοι δεν έχουν σκοπό να προχωρήσουν σε πωλήσεις, αλλά η διαμαρτυρία έχει συμβολικό χαρακτήρα, ενώ μέχρι στιγμής αναμένουν τις ανακοινώσεις τις κυβέρνησης. Όπως είπε η εκπρόσωπος των καταστηματαρχών στον Δ. Παύλου Μελά, Ιφιγένεια Τοσίδου, η ζημιά που έχουν υποστεί οι επαγγελματίες είναι τεράστια κάνοντας λόγο για καταστροφή.
Η ίδια τόνισε ότι οι καταστηματάρχες είχαν προχωρήσει, πέρα από καθαριότητες και απολυμάνσεις τον μαγαζιών τους, σε παραγγελίες εμπορευμάτων καθώς πίστευαν ότι από σήμερα θα ήταν ανοιχτοί.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου