Thursday, 2 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Προσπάθησε να διαφύγει μετά από κλοπή – Τον συνέλαβε Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας

Συνελήφθησαν την Πέμπτη, 2 Μαΐου 2019, τα ξημερώματα στις Σέρρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών

και του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, δύο νεαροί, 24 και 23 ετών, διότι νωρίτερα προσπάθησαν να διαρρήξουν δύο διαμερίσματα στην πόλη των Σερρών, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πτυσσόμενο μαχαίρι και δύο κατσαβίδια. Επίσης από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι ενεργώντας από κοινού το προηγούμενο διάστημα, αφαίρεσαν με τη μέθοδο της απασχόλησης από κατάστημα στις Σέρρες, ένα ρολόι αξίας 200 ευρώ.
•Συνελήφθη στις 2 Μαΐου 2019, σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικό του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης που ήταν εκτός υπηρεσίας, 26χρονος, καθώς κατελήφθη τη στιγμή που απέρριπτε σε κάδο απορριμμάτων μία τσάντα που είχε αφαιρέσει νωρίτερα από σταθμευμένο όχημα και περιείχε το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ και προσωπικά έγγραφα. Ο 26χρονος προσπάθησε να διαφύγει απωθώντας τον αστυνομικό, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει και συνελήφθη. Η κλεμμένη τσάντα εντοπίσθηκε με τα έγγραφα και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό της. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.
• Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ενηλίκων, 30 και 18 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, την Πέμπτη, 2 Μαΐου 2019, το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, ενεργώντας ο 18χρονος μαζί με συνεργό τους, αφαίρεσαν από σταθμευμένο όχημα το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και στη συνέχεια διέφυγαν με όχημα όπου τους ανέμενε ο 30χρονος.
• Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ενηλίκων, 30 και 18 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, στις 2 Μαΐου 2019, το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, ενεργώντας ο 18χρονος μαζί με συνεργό τους, αφαίρεσαν από σταθμευμένο όχημα το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και στη συνέχεια διέφυγαν με όχημα όπου τους ανέμενε ο 30χρονος.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου