Monday, 20 May, 2024

Προσωρινά ελεύθερος ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο που βίαζε την κόρη του

Προσωρινά ελεύθερος αφέθηκε ο 50χρονος που δολοφόνησε τον 33χρονο κουνιάδο του στον Βόλο, όταν πληροφορήθηκε ότι βίαζε και εκβίαζε την 18χρονη κόρη του.

Η εισαγγελέας πρότεινε την προφυλάκιση του 50χρονου, ενώ ο ανακριτής γνωμοδότησε υπέρ της παραμονής του σε κατ’ οίκον περιορισμό. Η διαφωνία θα λυθεί εντός 5 ημερών, όπως προβλέπει ο νόμος, από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. Μέχρι τότε, ο κατηγορούμενος θα φιλοξενηθεί στο σπίτι της κόρης του στον Βόλο.

Σύμφωνα με το gegonota.news, η ανακοίνωση της απόφασης έγινε δεκτή με κλάματα και χειροκροτήματα από τους συγγενείς του 50χρονου, που βρίσκονταν στα δικαστήρια του Βόλου.

Το θύμα φέρεται να βίαζε την κόρη του 50χρονου από την ηλικία των 9 ετών, ενώ είχε φθάσει στο σημείο να εκβιάζει το 18χρονο πλέον κορίτσι ζητώντας της χρήματα, υπό την απειλή ότι θα δημοσιοποιούσε φωτογραφίες της. Ο 50χρονος δράστης σύμφωνα με τα όσα φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς προχώρησε στη δολοφονία του κουνιάδου του όταν το πρωί της περασμένης Τρίτης (9/01) η 18χρονη κόρη του, αποκάλυψε πως ο 33χρονος την βίαζε από την ηλικία των 9 ετών, ενώ το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε, την εκβίαζε πως θα δημοσιεύσει βίντεο και φωτογραφίες από τις αρρωστημένες πράξεις του, αποσπώντας της χρηματικά ποσά.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου