Saturday, 27 April, 2024

Ρόδος, Δώρα Ζαχαριά: Αυτή είναι η 30χρονη εκπαιδευτικός που σκότωσε ο πρώην σύντροφός της, πριν αυτοκτονήσει

Σόκαρε το πανελλήνιο η νέα γυναικοκτονία στη Ρόδο το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η νεαρή εκπαιδευτικός δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε αφήνοντας σημείωμα το οποίο έγραφε: «χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω».
Σύμφωνα με το STAR, η άτυχη κοπέλα είχε τηλεφωνήσει την Τρίτη σε μία φίλη της και αναφέρθηκε στο τέλος της σχέσης της με τον μετέπειτα δολοφόνο της.
«Γλίτωσα από τον εφιάλτη. Ευτυχώς χώρισα», φέρεται να είπε η νεαρή εκπαιδευτικός στη φίλη της.
Μάλιστα, όπως ανέφερε το κανάλι, η κοπέλα είχε πει στη φίλη της πως δεν περνούσε καλά σε αυτή τη σχέση και ένιωθε ότι πνίγεται.
Η γυναικοκτονία σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00, με τον θύτη να πυροβολεί δύο φορές την άτυχη γυναίκα στη μέση του δρόμου, την ώρα που εκείνη επιχειρούσε να βγει από το αυτοκίνητό της στην περιοχή του Ροδινιού.
Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι η αδικοχαμένη καθηγήτρια αγγλικών και ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου διέμενε στην παράλληλη οδό και σήμερα είχε σταθμεύσει το όχημά της στον συγκεκριμένο δρόμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος δράστης ήταν ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων και μετέβη στο σπίτι του στην περιοχή «Θεοτόκος» στην πόλη της Ρόδου και αυτοκτόνησε με την καραμπίνα που νωρίτερα είχε σκοτώσει την 30χρονη.
Όπως μετέδωσε το Mega, οι αρχές, μετά από έρευνα στο σπίτι του δράστη, εντόπισαν σημείωμα που έγραφε: «Χωρίς την καλή μου, δεν έχει νόημα να ζω».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου