Wednesday, 15 May, 2024

Σάλος με την Κασιμάτη του ΣΥΡΙΖΑ που αποκάλεσε «νοσταλγό της Χούντας» τον Αρκά

Η βουλευτής με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ εκλογική περιφέρεια του Πειραιά Νίνα Κασιμάτη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook δύο σκίτσα του ΑΡΚΑ

μαζί με ένα δικό της σχόλιο.
Στο σχόλιο αναφέρει πως ο σκιτσογράφος είναι «απροκάλυπτος νοσταλγός παλατιανών πραξικοπημάτων και της Χούντας των Συνταγματαρχών» και προσθέτει πως «αναπολεί τη Δικτατορία, την αναπαριστά συνειδητά ή υποσυνείδητα, και προτρέπει για μία ακόμα».
Η ανάρτηση της Νίνας Κασιμάτη (την οποία η βουλευτής έχει κατεβάσει – αλλά υπάρχει και τo print screen…).
«Ο Αρκάς σήμερα εξαφάνισε τους χθεσινούς αντιπάλους κομμουνιστές από τη σκακιέρα του πολιτικού συστήματος, και τους έχει ρίξει στο μαύρο σκοτάδι του. Ταυτόχρονα, διερωτάται-ρωτάει τον Βασιλιά, τους στρατηγούς και τους στρατιώτες του, μήπως παραείναι όλοι τους δημοκρατικοί.
Ο σκιτσογράφος μείζονος αναφοράς της ακροδεξιάς πια Νέας Δημοκρατίας, απροκάλυπτος νοσταλγός παλατιανών πραξικοπημάτων και της Χούντας των Συνταγματαρχών. Αναπολεί τη Δικτατορία, την αναπαριστά συνειδητά ή υποσυνείδητα, και προτρέπει για μία ακόμα.
Σημ.: Κατά τα άλλα δεν είναι με τον φασισμό, απλώς καταγγέλλουν τα ολοκληρωτικά καθεστώτα. Το δυστύχημα εν προκειμένω είναι πως η ανάγνωση της Ιστορίας δεν έχει ποτέ μονάχα ιστορικό ενδιαφέρον – έχει κυρίως πολιτικό, και αφορά στο παρόν και το μέλλον».

Σάλος με την Κασιμάτη του ΣΥΡΙΖΑ που αποκάλεσε «νοσταλγό της Χούντας» τον Αρκά.

athensvoice.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου