Friday, 26 April, 2024

Σέρρες: Αστυνομικοί πήγαν νερό σε ηλικιωμένη που ζήτησε βοήθεια

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βισαλτίας, στις Σέρρες ενημερώθηκαν πως μία ηλικιωμένη πήρε τηλέφωνο στο «100»… ζητώντας νερό!

Το σκληρό πρόσωπο των γηρατειών, της εγκατάλειψης, της μοναξιάς αλλά και της έλλειψης σοβαρής κοινωνικής πρόνοιας αποτυπώνεται ολοζώντανο σε ειδήσεις για ηλικιωμένους.

Η είδηση που αποτελεί γροθιά στο στομάχι έρχεται από τις Σέρρες και την κοινοποίησαν αστυνομικοί. Ηλικιωμένη έφθασε να πάρει στο αστυνομικό τμήμα για να ζητήσει βοήθεια προκειμένου να πιει… νερό.

Οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν άμεσα και βοήθησαν την κυρία Άννα, που όπως εξήγησε στο τηλέφωνο δυσκολευόταν να μετακινηθεί και για αυτό δεν μπορούσε να πιει νερό.

Το θέμα έκανε γνωστό η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας στα social media, αναφέροντας: Ήταν ένα διαφορετικό… τηλεφώνημα από τα άλλα, αφού επρόκειτο για μοναχική γυναίκα με κινητικά προβλήματα.
Στην άλλη άκρη της γραμμής, λοιπόν, ήταν η κ. Άννα, η οποία ζήτησε να τη βοηθήσουν για να πιεί νερό, καθώς δυσκολευόταν τα μετακινηθεί.
Η ανταπόκριση των αστυνομικών ήταν άμεση. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της και εκτός από μπουκαλάκια με νερό, της πρόσφεραν και παγωτό.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου