Friday, 17 May, 2024

Σε κρίσιμη κατάσταση 4χρονος μετά από παράσυρση ΙΧ. Στο νοσοκομείο και τα άλλα δύο παιδιά

«Κορυφώνεται» η αγωνία για το 4χρονο αγοράκι που νοσηλεύεται σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Παίδων, μετά το σοκαριστικό τροχαίο που εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ, στην Πειραιώς.

Όλα έγιναν περίπου στις 9:30 το βράδυ στην Πειραιώς στο ύψος του Εμπορικού Πάρκου, όταν δύο μαμάδες, ηλικίας 33 και 53 ετών, μαζί με τα τρία παιδιά τους επιχείρησαν να διασχίσουν το δρόμο. Ξαφνικά και κάτω από συνθήκες που ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί, παρασύρθηκαν από ένα όχημα, με συνέπεια να τραυματιστούν.

Στο σημείο επικράτησαν στιγμές πανικού και περαστικοί έσπευσαν να βοηθήσουν τις μητέρες και τα παιδιά τους. Το ένα από αυτά, ηλικίας μόλις τεσσάρων ετών, είχε τραυματιστεί σοβαρότερα και του έκαναν ΚΑΡΠΑ, ώσπου να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Αρχικά μεταφέρθηκε στο «Τζάνειο», όπου διασωληνώθηκε κι αργότερα διακομίσθηκε στο Παίδων. Εκεί βρίσκονται και τα άλλα δύο παιδάκια, ένα αγοράκι ηλικίας 10 ετών κι ένα κοριτσάκι ηλικίας 8 ετών, ενώ οι τραυματισμένες μαμάδες νοσηλεύονται στον «Ερυθρό Σταυρό». Παράλληλα, αστυνομικοί συνέλαβαν τον 36χρονο οδηγό του οχήματος, ο οποίος υποστήριξε πως δεν… είδε τους πέντε πεζούς.

Την ίδια ώρα, στην Πειραιώς επικράτησε το απόλυτο κυκλοφοριακό «χάος», με άνδρες της Τροχαίας να προχωρούν σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από το ύψος της ΕΛΑΪΣ, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου