Friday, 26 April, 2024

Σοκάρει η περιγραφή της 17χρονης Αμάντα για το κύκλωμα πορνείας: “Μου έλεγε ότι είμαι ομορφούλα…

Θύμα κυκλώματος πορνείας είχε πέσει η 17χρονη Αμάντα από τη Ρουμανία, που είχε εξαφανιστεί από το Χαϊδάρι, πριν από λίγες ημέρες.

Οι Αρχές οδηγήθηκαν στη σύλληψη ενός άνδρα αλβανικής καταγωγής, που φέρεται να κρατούσε παράνομα τη 17χρονη κοπέλα. Ο άνδρας μέσω διαδικτύου και ροζ αγγελίας που είχε βάλει την εξανάγκαζε να συνευρίσκεται με άνδρες. Μαζί με τον μαστροπό συνελήφθη και ένας Έλληνας που διαχειριζόταν τη σελίδα με τις ροζ αγγελίες αλλά και μια γυναίκα που έκλεινε τα ραντεβού.
Η Αμάντα βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και παρακολουθείται από τους ψυχολόγους της Αστυνομίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά το παρελθόν η 17χρονη είχε βιαστεί και από τον αδερφό της. Σοκάρει η περιγραφή της Αμάντα: “Μου έλεγε ότι είμαι ομορφούλα και ότι θα βγάλω πολλά λεφτά”
“EVA: Μια πραγματική κούκλα από Ρουμανία, με υπέροχο σώμα και κουκλίστικο πρόσωπο…” σε ηλικία “22 ετών”, έγραφε η ροζ αγγελία που είχαν φτιάξει για τη 17χρονη κοπέλα οι βασανιστές της.
Σύμφωνα με το Star, ο Αλβανός την έβγαλε προκλητικές φωτογραφίες, της άλλαξε την ηλικία της και ανήρτησε σε ιστότοπο ερωτικών ραντεβού τη ροζ αγγελία.
“Η Σ…. δούλευε σε γραφείο ερωτικών ραντεβού και ο Τ…. ήταν το αγόρι της και ο οδηγός της. Μου μιλούσαν όλοι τους για το πόσο καλά είναι τα λεφτά αλλά και οι συνθήκες εργασίας και άρχισα να το σκέφτομαι πιο έντονα” είπε η ανήλικη στους αστυνομικούς. Η 17χρονη δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε φύγει από τη δομή φιλοξενίας, όπου έμενε μετά από εισαγγελική εντολή. Είχε γνωρίσει έναν 56χρονο, τον οποίο έβλεπε σαν πατέρα της, όμως εκείνος είχε άλλα σχέδια. Τη γνώρισε σε έναν Δημήτρη ο οποίος έκλεινε τα ερωτικά ραντεβού.
“Ήρθε ένας άνδρας, Έλληνας, ηλικίας περίπου 50 χρόνων και μου συστήθηκε ως “Δημήτρης”. Ο συγκεκριμένος άνδρας δεν μου είπε αν είναι ο ιδιοκτήτης του γραφείου αλλά ο τρόπος που μιλούσε, έδειχνε σαν να είναι το αφεντικό. Ξεκίνησε να μου λέει ότι είμαι ομορφούλα και ότι θα βγάλω πολλά λεφτά” είπε στους αστυνομικούς η κοπέλα, όπως αναφέρει το Star.
Ο 56χρονος τη χτυπούσε και την απειλούσε με όπλο
Μετά τη φωτογράφιση, κλείστηκε το πρώτο ραντεβού. Μέχρι εκείνη την ημέρα όμως η 17χρονη είχε πέσει αρκετές φορές θύμα ξυλοδαρμού και απειλών ακόμα και με όπλο από τον 56χρονο σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς.
“Πήγα στο ξενοδοχείο στο Παγκράτι για να κάνω το πρώτο ερωτικό ραντεβού διάρκειας μιάμισης ώρας από το οποίο πληρώθηκα 210 ευρώ. Μόλις βγήκα από το ραντεβού ένιωθα πολύ άσχημα ενώ αμέσως έδωσα όλα τα χρήματα στον Η….” είπε η κοπέλα.
Για την εξαφάνιση της 17χρονης από την περιοχή του Χαϊδαρίου, είχε σημάνει συναγερμός στις 3 Ιουνίου ενώ είχε εκδοθεί και σχετική ανακοίνωση από “Το Χαμόγελο του Παιδιού” στην οποία αναφερόταν πως η ανήλικη έχει πραγματοποιήσει πολλαπλές φυγές σε σύντομο χρονικό διάστημα για τις οποίες και πάλι το “Χαμόγελο του Παιδιού” είχε προβεί σε δημοσιοποίηση των στοιχείων της.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου