Saturday, 27 April, 2024

Σομαλοί διέρρηξαν διαμέρισμα. Προσπάθησαν να βιάσουν 36χρονη

Στιγμές τρόμου έζησε μια νεαρή γυναίκα στο ίδιο της το σπίτι στα Εξάρχεια. Οι δυο Σομαλοί που μπήκαν στο διαμέρισμα της 36χρονης στα Εξάρχεια είχαν άγριες διαθέσεις. Λήστεψαν τη γυναίκα, της επιτέθηκαν για να τη βιάσουν με την απειλή κατσαβιδιού, ενώ ακόμα της άνοιξαν με τη βία το στόμα προκειμένου να δουν αν έχει χρυσά δόντια για να τα ξεριζώσουν!

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο εφιάλτης για την κομμώτρια ξεκίνησε λίγο μετά τις πέντε το πρωί. Η 36χρονη κοιμόταν με αναμμένα τα φώτα στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου της οδού Ρεθύμνης στα Εξάρχεια. Ξαφνικά μπουκάρουν οι δυο νεαροί Σομαλοί κρατώντας κατσαβίδια στα χέρια.

«Μη φωνάζεις δεν θα σε πειράξουμε» της είπαν με σπαστά ελληνικά και συνέχισαν: «μη μιλήσεις θα μας ακούσουν… Θα κλέψουμε και θα φύγουμε…». Αμέσως ο ενας την ακινητοποίησε και ο άλλος αρχισε να ψάχνει το σπίτι. Τότε ο 20χρονος άρχισε να πιάνει το στήθος της κοπέλας, η οποία με όλες τις δυνάμεις άρχισε να ουρλιάζει.

Οι στιγμές που ακολούθησαν ηταν τρομακτικές. Με το κατσαβίδι στο χέρι επέστρεψε και ο 18χρονος και αφου κατέβασε το παντελόνι του προσπάθησε να τη βιάσει. Η κοπέλα ούρλιαζε και οι Σομαλοί της φώναζαν «σουτ… σουτ….».

Αφού κατάλαβαν οτι η 36χρονη δεν σταματούσε να φωνάζει και ο κίνδυνος να τους ακούσουν οι γείτονες ήταν μεγάλος, σηκώθηκαν να φύγουν. Όπως είπε η 36χρονη στους αξιωματικους του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων πριν φύγουν της άνοιξαν με τη βια το στόμα να δουν αν εχει χρυσα δόντια να τα ξεριζώσουν.

Η κοπέλα μόλις έφυγαν, πήγε τρέχοντας στην αστυνομία και περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε. Οι αξιωματικοί με οδηγό δυο βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr, κατάφεραν άμεσα να συλλάβουν τον έναν Σομαλό στον Άγιο Παντελεήμονα και είναι θέμα χρόνου να εντοπίσουν και τον άλλο.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου