Saturday, 27 April, 2024

Σπαρταριστή λίστα με δημοσιογράφους που διαθέτουν αστυνομική φρουρά!

Έρχονται νέες καυτές λίστες!

Αυτή τη φορά οι λίστες αφορούν την αστυνομική φρουρά που διαθέτουν οι πολιτικοί, οι επιχειρηματίες, οι δικαστικοί και οι δημοσιογράφοι.

Την αποκάλυψη-βόμβα κάνει ο “ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ” ο οποίος δημοσιοποιεί τα ονόματατα των πολιτικών που διαθέτουν αστυνομική φρουρά. Δηλαδή πόσοι αστυνομικοί που τους πληρώνουν οι Ελληνες πολίτες φυλάνε τον κάθε πολιτικό.

Όμως η πιο σπαρταριστή λίστα απ΄όλες είναι εκείνη με τους αστυνομικούς φρουρούς που διαθέτουν οι δημοσιογράφοι, εκδότες, αρχισυντάκτες, ιδιοκτήτες ΜΜΕ.

Δηλαδή οι Έλληνες φορολογούμενοι πληρώνουν τους αστυνομικούς για να φυλάνε τον κάθε παπ..ίδη από τα ΜΜΕ ο οποίος χρησιμοποιεί την αστυνομική φρουρά για να πουλάει μούρη στο περιβάλλον του αλλά και σε όσους έρχεται σε επαφή μαζί τους. Δηλαδή ο Μήτσος εγκαταλείπει την στάνη στο χωριό για να γίνει αστυνομικός και στην συνέχεια φρουρός του κάθε δημοσιογράφου-ταγαριού που θέλει να πουλήσει μούρη έχοντας δίπλα του τον αεικίνητο Μήτσο τον χωροφύλακα σαν μπρελόκ. Δηλαδή πόσο μπουρδέλο κράτος!

Δεν είναι φυσικά να απορείς που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να διατηρεί την αστυνομική φρουρά σ΄όλον αυτό τον συρφετό που υποκρίνεται ότι είναι σπουδαίοι και απειλούνται. Ο ΣΥΡΙΖΑ σαν κυβέρνηση πολύ νωρίς μυήθηκε στους κανόνες λειτουργίας του μεταπολιτευτικού συστήματος.

Διαφορετικά θα είχε ξηλώσει την αστυνομική φρουρά από το κάθε νούμερο των ΜΜΕ που παριστάνει τον καμπόσο…

kourdistoportocali.com

Σπαρταριστή λίστα με δημοσιογράφους που διαθέτουν αστυνομική φρουρά!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου