Thursday, 2 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Τζίνα Βογιατζή: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει ο πατέρας της 20χρονης

Αβάσταχτο είναι το δράμα που βιώνει η οικογένεια της Τζίνας Βογιατζή, του 20χρονου μοντέλου που έχασε άδικα
τη ζωή του στο Παλαιόκαστρο της Θεσσαλονίκης.
Θυμίζουμε πως στις αρχές Απριλίου η πανέμορφη Τζίνα Βογιατζή, η οποία σπούδαζε Οδοντιατρική, ενώ παράλληλα εργαζόταν ως μοντέλο, είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της, όταν, έπεσε από βραχώδη πλαγιά, ύψους 50 μέτρων και τραυματίστηκε θανάσιμα. Ο “Λόγος της Πέλλας” γνώριζε την κοπέλα και ήταν και το πρώτο μέσον που το δημοσίευσε. δείτε εδώ. Η σορός της άτυχης 20χρονης είχαν εντοπίσει περαστικοί, ενώ σε κοντινό σημείο, το κατοικίδιό της ζωντανό.

Το δράμα που βιώνει η οικογένεια της άτυχης καλλονής είναι φυσικά αβάσταχτο, ενώ ο 60χρονος πατέρας της δεν άντεξε και προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του, ακριβώς στο ίδιο σημείο που η πανέμορφη Τζίνα Βαρελά άφησε την τελευταία της πνοή. Ο 60χρονος, το απόγευμα της Δευτέρας, πήρε το αυτοκίνητό του και έπεσε στον γκρεμό του παλιού λατομείου στο Ωραιόκαστρο, εκεί δηλαδή που βρέθηκε νεκρό το 20χρονο παιδί του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική, που έφτασε στο σημείο και κατάφερε να απεγκλωβίσει ζωντανό τον 60χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Ευτυχώς ο πατέρας της Τζίνας Βογιατζή νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
fthis

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου