Saturday, 18 May, 2024

Συγκλονίζει μία οικογένεια που η ζωή της έγινε ΣΤΑΧΤΗ μέσα σε μία στιγμή

Έχασαν τα πάντα

Μέσα σε λίγα λεπτά έχασαν τα πάντα. Άλλαξε η ζωή τους δραματικά. Έμειναν στο δρόμο και απλά κοιτούσαν την περιουσία τους που είχε γίνει στάχτη.

«Ήμασταν στο χωριό, μας πήρανε τηλέφωνο και μας είπανε το σπίτι καίγεται! Ήρθαμε και βρήκαμε ένα κάρβουνο. Είχανε πάρει ακόμη και τους σωλήνες από το σπίτι, δεν είχε μείνει τίποτα» ανέφερε η Ειρήνη Καμπούρη, στο Star. Πριν από 4 χρόνια η οικογένεια Καμπούρη έμενε στο σπίτι τους στο Μενίδι. Δίπλα ακριβώς ήταν και η επιχείρηση τους, το μίνι μάρκετ… είχαν μια ζωή με όλες τις ανέσεις. Ξαφνικά όμως όλα άλλαξαν όταν άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι, τους το έκλεψαν και μετά έβαλαν φωτιά.

Η 22χρονη Ειρήνη θυμάται εκείνη τη στιγμή και ξεσπά σε λυγμούς. Από εκείνη την ημέρα προσπαθούν να φτιάξουν και πάλι τη ζωή τους. Παλεύει μαζί με τον σύζυγο της, τα τρία ανήλικα παιδιά τους και τα πεθερικά της.

«Δεν είχαμε να πάρουμε γάλα στα παιδιά. Ζηλεύανε τα παιδιά έξω που βλέπανε και λέγαμε «κάντε υπομονή σε λίγο θα έρθει ο μπαμπάς», βρίσκαμε μια δικαιολογία. Ήρθε η στιγμή που δεν είχαμε. Αναγκαστήκαμε και βγαίναμε και πουλούσαμε στυλό στον ηλεκτρικό». Τα τελευταία δύο χρόνια φιλοξενούνται σε ένα διαμέρισμα στα Κάτω Πατήσια. Τα συγκεκριμένα διαμερίσματα ονομάζονται «κοινωνικές κατοικίες» και παραχωρούνται σε άστεγους μέχρι να βρουν δουλειά και να σταθούν ξανά στα πόδια τους.

Η Ειρήνη, αλλά και ο 23χρονος σύζυγος της ψάχνουν να βρουν δουλειά για να μεγαλώσουν αξιοπρεπώς τα παιδιά τους, όπως μας λέει. «Θέλουμε κάποια στιγμή το δικό μας σπίτι, τη δικιά μας δουλειά, να είμαστε άνετοι. Να δούμε τα παιδιά μας να μεγαλώνουν όμορφα».

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR

Συγκλονίζει μία οικογένεια που η ζωή της έγινε ΣΤΑΧΤΗ μέσα σε μία στιγμή

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου