Tuesday, 30 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Συλλήψεις για κλοπές και διαρρήξεις

Συνελήφθη στις 4-5-2017, σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας και του Τμήματος

Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ένας 25χρονος, διότι κατελήφθη να προσπαθεί να αφαιρέσει μεταλλικά αντικείμενα από χώρο πτηνοτροφείου. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας.

  • Συνελήφθη στη Βέροια, από αστυνομικούς της Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ένας 40χρονος, διότι νωρίτερα διέρρηξε σταθμευμένο αυτοκίνητο και προσπάθησε να αφαιρέσει αντικείμενα από το εσωτερικό του, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.
  • Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών κλοπή από κατάστημα. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 25χρονου, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το Μάρτιο του 2013 στην πόλη των Σερρών, μπήκε παράνομα σε κατάστημα-αναψυκτήριο και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές, φιάλες ποτών και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας περίπου 3.500 ευρώ, σύμφωνα με εκτιμήσεις του ιδιοκτήτη.
  • Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών διάρρηξη καταστήματος. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 33χρονου, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Ιανουάριο του 2013, παραβίασε κατάστημα ενδυμάτων στην πόλη των Σερρών και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.
Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου