Sunday, 12 May, 2024

Συλλήψεις για κλοπές και ενδοοικογενειακή βία

Συνελήφθη χθες (12 Ιουλίου 2018) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, 29χρονος διότι όπως διαπιστώθηκε

νωρίτερα παραβίασε δύο σταθμευμένα οχήματα και αφαίρεσε από το εσωτερικό τους διάφορα αντικείμενα και έγγραφα, που βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες των οχημάτων.

-Συνελήφθη χθες (12 Ιουλίου 2018) το μεσημέρι στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 26χρονος, διότι νωρίτερα διέπραξε κλοπή ποδηλάτου και κλοπή χρηματικού ποσού από την ταμειακή μηχανή καταστήματος. Στην κατοχή του εντοπίσθηκαν το κλεμμένο ποδήλατο και μέρος του χρηματικού ποσού, τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους.

-Συνελήφθη χθες (12 Ιουλίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εμμανουήλ Παππά, 50χρονος, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν 3 καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 3 ετών και 3 μηνών, για κλοπή, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ναρκωτικών και ενδοοικογενειακή βία.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου