Tuesday, 30 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Συνελήφθη 53χρονος που απειλούσε την πρώην σύντροφό του

Χειροπέδες σε έναν 53χρονο πέρασε η ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από καταγγελία της πρώην συντρόφου του ότι την απειλούσε, με αποτέλεσμα η ίδια να απευθυνθεί στο Α.Τ. Αμπελοκήπων και να ζητήσει βοήθεια.

Απειλούσε ότι θα πάει να βρει την πρώην του στο ξενοδοχείο
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 51χρονη γυναίκα επισκέφθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (05/04) το Α.Τ. Αμπελοκήπων, και κατήγγειλε πως η ίδια επρόκειτο να μεταβεί στα Λαγκάδια Αρκαδίας και να διαμείνει σε ξενοδοχείο, ενώ ο πρώην σύντροφός της την απειλούσε ότι κι αυτός θα ταξιδέψει οδικώς από την Αθήνα, ώστε να πάει να την βρει και να κάνει πράξη τις απειλές του.

Άμεσα από την Δ.Α. Αρκαδίας, αναπτύχθηκαν αστυνομικές δυνάμεις – περιπολίες σε κομβικά σημεία του πιθανολογούμενου δρομολογίου που θα ακολουθούσε ο δράστης, προκειμένου αυτός να εντοπιστεί και να συλληφθεί, ενώ ταυτόχρονα σε τηλεφωνική επικοινωνία που υπήρξε με την 51χρονη, της συστήθηκε να μην μεταβεί στα Λαγκάδια Αρκαδίας, αλλά να κινηθεί προς τη Δημητσάνα όπου και εδρεύει το τοπικό ΑΤ Γορτυνίας, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλειά της. Στις 17:00 το απόγευμα, το θύμα έφτασε στη Δημητσάνα και εξασφαλίστηκε η διαμονή της σε ξενοδοχείο της περιοχής όπου και έμεινε προσωρινά.

Στις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής, εντοπίστηκε ο 53χρονος δράστης, την στιγμή που προσέγγιζε το ξενοδοχείο που θα έμενε αρχικά η πρώην σύντροφός του, ακινητοποιήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. και συνελήφθη, ενώ σήμερα (06/04) οδηγήθηκε στο Α.Τ. Ζωγράφου.

Σημειώνεται πως σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου