Friday, 10 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Συνεχίζεται το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα μας

Συνεχίζεται το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα μας από το Σάββατο (6/1)

καθώς το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 05-01-2024/1200 επικαιροποιείται από την ΕΜΥ, σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία.

Η επιδείνωση που παρουσιάζει ο καιρός θα συνεχιστεί έως και τις βραδινές ώρες της Κυριακής (07-01-2024), με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους θυελλώδεις νοτιοδυτικούς ανέμους στα πελάγη, εντάσεως 7 με 8 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά σήμερα Κυριακή (07-01-2024) οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες:

θα συνεχιστούν έως αργά το βράδυ στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και πιθανόν τη δυτική και τη νότια Πελοπόννησο, κατά περιόδους θα επηρεάσουν τη Θράκη και πιθανώς την ανατολική Μακεδονία και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Σταδιακή ύφεση των φαινομένων αναμένεται από το βράδυ της Κυριακής και μετά.

Μήνυμα του 112 σε Ήπειρο, Αιτωλοακαρνανία, Ηλεία, Αχαΐα και Επτάνησα

Το απόγευμα του Σαββάτου εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της Ηπείρου, της Αιτωλοακαρνανίας, της Ηλείας, της Αχαΐας και των Επτανήσων, με το οποίο καλούνται να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αρχών.

Δεμένα θα μείνουν τα πλοία σε Ραφήνα και Πειραιά σήμερα, Κυριακή 07 Ιανουαρίου, λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων. Σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά, κλειστές παραμένουν οι πορθμειακές γραμμές Ζακύνθου-Κυλλήνης και Κεφαλονιάς Κυλλήνης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου