Friday, 17 May, 2024

Συνεχίζονται οι τραγωδίες, από ανθρώπους που δεν έχουν να ζεσταθούν. 4 νεκροί από εστίες θέρμανσης

Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίτερα, σήμερα, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας 2ου ορόφου επί της οδού Μαυρομιχάλη, περιοχή Μαρτίου.

Για το συμβάν, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε λίγο μετά τις 09:00 και επί τόπου έσπευσαν δύο οχήματα με έξι πυροσβέστες και έσβησαν τις φλόγες.

Οι πυροσβέστες εντόπισαν εντός του διαμερίσματος έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του. Επί τόπου βρίσκεται και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ηλεία: Ηλικιωμένη βρέθηκε απανθρακωμένη στο σπίτι της

Μια 90χρονη γυναίκα εντοπίστηκε απανθρακωμένη, στο σπίτι όπου διέμενε, στα Μυρώνια στη Ηλεία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Patrisnews, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε κλήση νωρίς το πρωί της Παρασκευής, ενώ περισσότερες πληροφορίες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η φωτιά δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Τραγικό τέλος για 77χρονη ηγουμένη και την μικρότερη αδελφή της. Βρέθηκαν νεκρές δίπλα σε ηλεκτρική θερμάστρα

Μια 77χρονη ηγούμενη και η μικρότερη αδελφή της είναι τελικά οι δύο νεκρές στο μοναστήρι του Αγίου Νικολάου στον Υψηλάντη της Βοιωτίας. Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης η 77χρονη κατέληξε από εγκαύματα και η αδερφή της η οποία, κατά πληροφορίες έπασχε από ανίατη ασθένεια, άφησε την τελευταία της πνοή από αναθυμιάσεις.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο γυναίκες βρέθηκαν δίπλα σε ηλεκτρική θερμάστρα ενώ σύμφωνα με την πυροσβεστική είχε προκληθεί φωτιά που είχε σβηστεί πριν να φτάσουν στο μοναστήρι οι πυροσβέστες το βράδυ της Πέμπτης.

Οι δύο γυναίκες, σύμφωνα με το tvstar.gr, δεν είχαν δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες δυο ημέρες. Πιστοί που επισκέπτονται την Μονή ανησύχησαν καθώς η ηγουμένη δεν απαντούσε στις επίμονες τηλεφωνικές κλήσεις τους και έτσι ενημέρωσαν τον δήμαρχο Αλιάρτου Θεσπιών, Γιώργο Αραπίτσα.

Συνοδεία αστυνομικών και πυροσβεστών ο δήμαρχος Αλιάρτου έφτασε στο μοναστήρι που βρίσκεται σε υψόμετρο 700 μέτρων και ήταν αποκλεισμένο λόγω του χιονιού.

Οι πόρτες ήταν, μάλιστα, κλειδωμένες και κλήθηκε τεχνικός για να μπορέσουν να μπουν στο εσωτερικό του μοναστηριού όπου δυστυχώς βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

*photo αρχείου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου