Thursday, 2 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Σύλληψη Τούρκου στον Έβρο: Αυτός είναι ο άνδρας που πέρασε τα σύνορα

Αυτός είναι ο Τούρκος που συνελήφθη την Τετάρτη 2 Μαΐου στις Καστανιές Έβρου
Εργαζόμενος σε έργα αποκατάστασης δικτύου ύδρευσης φαίνεται πως είναι ο άνδρας που βρέθηκε στην ελληνική πλευρά
Εργαζόμενος σε έργα αποκατάστασης και ανακαίνισης του δικτύου ύδρευσης στην Τουρκία είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τουρκικών ΜΜΕ, ο άνδρας που πέρασε επιβαίνοντας σε έναν JCP (τζι-σι-πι) εκσκαφέα τα ελληνοτουρκικά σύνορα με αποτέλεσμα να συλληφθεί από τις ελληνικές αρχές στις Καστανιές Έβρου, το απόγευμα της Τετάρτης.
Ο άνδρας σύμφωνα με το τουρκικό μέσο Türk Haber Ajansı εργαζόταν για τον δήμο Ανδριανούπολης στην ανακαίνισης γραμμής υδροδότησης.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνθρωπος που συνελήφθη οδηγούσε έναν εκσκαφέα και παρότι του έκαναν σήμα να σταματήσει, τόσο Έλληνες στρατιώτες όσο και συνοριοφύλακες, εκείνος άλλαξε κατεύθυνση και επιχείρησε να περάσει τα σύνορα.
Ο Τούρκος πολίτης κρατείται στο ΑΤ Καστανέων και στο σημείο σπεύδουν υψηλόβαθμα στελέχη τόσο του στρατού, όσο και της αστυνομίας, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ορεστιάδας.
Στις Καστανιές μεταβαίνει ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδας Πασχάλης Συριτούδης, ενώ δεν αποκλείεται εκεί να βρεθεί και ο Στρατηγός Διοικητής της 16ης Μεραρχίας, υποστράτηγος Βασίλειος Παπαδόπουλος, αφού ο Τούρκος συνελήφθη από τους Έλληνες στρατιώτες.
news247

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου