Saturday, 18 May, 2024

Σύροι κόντεψαν να λιντζάρουν Πακιστανό που επιχείρησε να βιάσει 7χρονο

Οι Σύροι πρόσφυγες μετά το περιστατικό με το κορίτσι, αντέδρασαν και λίντσαραν τον Πακιστανό, τον οποίο μάλιστα, οδήγησαν στην αστυνομία

Άναψαν τα αίματα χθες το βράδυ στον καταυλισμό της Ειδομένης, μετά την καταγγελία 7χρονου κοριτσιού ότι ένας Πακιστανός επιχείρησε να τη βιάσει.
Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται Σύροι πρόσφυγες, το κοριτσάκι πήγε χθες βράδυ στην τουαλέτα. Χωρίς όμως να το αντιληφθεί το ακολουθούσε ένας Πακιστανός, ο οποίος μπήκε στην τουαλέτα, του έσκισε τα ρούχα και προσπάθησε να βιάσει το κοριτσάκι. Το περιστατικό αντιλήφθηκε ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος έσωσε την κόρη του.
Τότε οι πρόσφυγες αντέδρασαν και λίντσαραν τον Πακιστανό, τον οποίο μάλιστα, οδήγησαν στην αστυνομία. Το θέμα δημοσιεύει η Daily Mail, επικαλούμενη μαρτυρία φωτογράφου στην Ειδομένη, ο οποίος κατέγραψε με το φακό του μια ομάδα αντρών να κρατά και να σέρνει προς το τμήμα έναν πρόσφυγα. Σύμφωνα με τον φωτογράφο που βρέθηκε στο σημείο, οι πρόσφυγες κλωτσούσαν και χτυπούσαν με γροθιές τον κατηγορούμενο. Ωστόσο, από τις αστυνομικές αρχές δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής το συγκεκριμένο περιστατικό.
Αντιθέτα, η αστυνομία δίνει πληροφορίες για συμπλοκή αλλοδαπών στην Ειδομένη, για άγνωστους λόγους. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκαν τρία άτομα, ένας 17χρονος από τη Συρία, ένας 24χρονος Αφγανός και ένας 21χρονος Γερμανός, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Κιλκίς.
voria.gr

Σύροι κόντεψαν να λιντζάρουν Πακιστανό που επιχείρησε να βιάσει 7χρονο

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου