Friday, 17 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Τα έργα για το flyover στον Περιφερειακό δημιουργούν συμφόρηση

Αυξημένη είναι η κίνηση αυτήν την ώρα στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης.

Η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με χαμηλές ταχύτητες, ειδικά στο σημείο όπου έχουν γίνει δύο -από τρεις-οι λωρίδες κυκλοφορίας, λόγω της έναρξης των εργασιών για το Flyover.

Συγκεκριμένα, το σημείο όπου παρατηρούνται καθυστερήσεις στην κυκλοφορία, είναι από την έξοδο για Νεάπολη, στο ρεύμα προς ανατολικά, έως και το ύψος των Συκεών.

Λόγω των έργων για το flyover στον Περιφερειακό στην Θεσσαλονίκη έκλεισε από την Παρασκευή, η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας των αυτοκινήτων.

Η ανακοίνωση της Τροχαίας

«Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι από την Παρασκευή (10/11/2023) και κατά τις πρωινές ώρες, θα εφαρμοστούν σταδιακά Προσωρινές Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή Οδό μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων (Α/Κ) Κ5 (περιοχή νοσοκομείου Παπαγεωργίου) και Κ10 (Κωνσταντινοπολίτικα), στο ανατολικό ρεύμα κυκλοφορίας (προς Καλαμαριά-Αεροδρόμιο).

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας συμφόρησης. Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου