Saturday, 27 April, 2024

Την ακολούθησε και αποπειράθηκε να την βιάσει μέσα στην πολυκατοικία – Πατέρας τριών παιδιών ο δράστης

Φυλάκιση τριών ετών με τριετή αναστολή επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε έναν 28χρονο άνδρα (πατέρα τριών παιδιών)

που αποπειράθηκε να βιάσει νεαρή κοπέλα η οποία μπήκε στην πολυκατοικία της και περίμενε το ασανσέρ για να πάει στο σπίτι της.

Μάλιστα, το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά τις 11 το βράδυ. Η παθούσα γυρνούσε σπίτι, ξεκλείδωσε τη κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας, πάτησε το κουμπί για τον ανελκυστήρα και περίμενε. Στο διάστημα που μεσολάβησε από τη στιγμή που η κοπέλα άνοιξε την κεντρική πόρτα, μέχρι τελικά να κλείσει από μόνη της, ο άνδρας μπήκε κρυφά μέσα και επιτέθηκε στην κοπέλα.

Για να την ακινητοποιήσει, της έκλεισε με το ένα χέρι το στόμα και τη μύτη, ενώ με το άλλο άρχισε να τη χαϊδεύει στο στήθος, τα οπίσθια και στο υπόλοιπο σώμα. Μάλιστα, προσπάθησε να της ξεκουμπώσει το σορτσάκι που φορούσε κάτω από το φόρεμα της με σκοπό να την βιάσει. Η κοπέλα αδυνατώντας να αντισταθεί σωματικά, προσποιήθηκε ότι λιποθύμησε για να μπορέσει να ξεφύγει. Τότε, ο δράστης έχοντας αντιληφθεί ότι κατεβαίνει το ασανσέρ, χωρίς να γνωρίζει ποιος το πάτησε, σε συνδυασμό με την λιποθυμία της παθούσας, αναγκάστηκε και τράπηκε σε φυγή.

Η εισαγγελέας στην αγόρευση της, πρότεινε την καταδίκη του δράστη, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία «απολύτως τυποποιείται η απόπειρα βιασμού». «Να κριθεί ένοχος για απόπειρα βιασμού», συμπλήρωσε.

makthes.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου