Thursday, 9 May, 2024

Τι αλλάζει από αύριο στον Περιφερειακό και στις εργασίες για το Flyover

Αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν από αύριο στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης, όπου εκτελούνται πρόδρομες εργασίες για την κατασκευή του Flyover.

Από τις 10 Νοεμβρίου, η κυκλοφορία στο ρεύμα προς ανατολικά διεξάγεται από δύο λωρίδες, από το ύψος του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου μέχρι και το κόμβο των Κωνσταντινοπολίτικων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, αύριο Παρασκευή, εντός της ημέρας, η δεξιά λωρίδα από το ύψος του κόμβου Νεαπόλεως και μετά, στο ρεύμα προς τα ανατολικά, θα δοθεί στην κυκλοφορία. Συνεπώς, από το σημείο εκείνο η κυκλοφορία θα διεξάγεται και πάλι σε τρεις λωρίδες κυκλοφορίας.

Σε ό,τι αφορά στο τμήμα από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου μέχρι τον κόμβο Νεάπολης, η δεξιά λωρίδα θα παραμείνει κλειστή μέχρι νεωτέρας και θα είναι ανοιχτές οι δύο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας σε μεγάλο τμήμα της Περιφερειακής οδού, στο ρεύμα προς δυτικά αυτή την φορά.

Υπενθυμίζεται πως ο αποκλεισμός της μιας λωρίδας στο ρεύμα προς ανατολικά έφερε κυκλοφοριακό έμφραγμα στον Περιφερειακό και κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης, ιδίως κατά τις ώρες αιχμής.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου