Saturday, 27 April, 2024

Οδηγός τρόλεϊ απείλησε επιβάτη με όπλο!

Τι λέει η ΟΣΥ για τον οδηγό τρόλεϊ που απείλησε επιβάτη με όπλο.

Ανακοίνωση εξέδωσε η εταιρεία Οδικές Συγκοινωνίες (ΟΣΥ) ΑΕ μετά από την καταγγελία επιβάτη ότι οδηγός τρόλεϊ τον απείλησε με όπλο.

Όπως αναφέρει η ΟΣΥ ΑΕ, η εταιρεία προχώρησε «σε διαδικασίες εσωτερικού-πειθαρχικού ελέγχου και έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά ζητώντας τη διερεύνηση της υπόθεσης από τον εισαγγελέα».

«Η ΟΣΥ ΑΕ κατόπιν ενημέρωσης που έλαβε από τη ΓΑΔΑ για συμβάν που αφορά σε ανάρμοστη συμπεριφορά οδηγού της, η οποία δεν συνάδει με το νόμο αλλά ούτε με τις αρχές της Εταιρείας ενημερώνει ότι:

Έχει ήδη εκκινήσει τις διαδικασίες εσωτερικού-πειθαρχικού ελέγχου και επιπλέον έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά ζητώντας τη διερεύνηση της υπόθεσης από τον εισαγγελέα» αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Επισημαίνουμε ότι βασική αρχή της Εταιρείας είναι η εξυπηρέτηση και η προστασία του πολίτη» τονίζει η ΟΣΥ.

Υπενθυμίζεται ότι ο πολίτης μετέβη σε Α.Τ. της περιοχής και προχώρησε σε καταγγελία, αναφέροντας ότι ο οδηγός τρόλεϊ τον απείλησε με όπλο.

Μετά από έρευνα των αρχών, αστυνομικοί εντόπισαν τον οδηγό του δρομολογίου Νέο Φάληρο-Δραπετσώνα και προχώρησαν στη σύλληψή του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην τσάντα του εντοπίστηκε ένα γκλοπ, ενώ πίσω από το κάθισμά του βρήκαν ένα αεροβόλο όπλο, το οποίο παίρνει σιδερένιες μπίλιες. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου