Wednesday, 8 May, 2024

Τραγωδία Ελληνικό: Ξέσπασε σε κλάματα ο ταξιτζής – «Μετανιώνω, δε κατάλαβα τι έγινε…»!

Ξέσπασε σε κλάματα ο ταξιτζής που πέταξε έξω από το αυτοκίνητο την Βουλγάρα που σκότωσε ο αντιπτέραρχος σύντροφος της.
H οργή ξεχειλίζει το διαδίκτυο κι όχι μόνο, για τον ταξιτζή που πέταξε έξω από το ταξί την 50χρονη, την οποία πυροβόλησε και τελικά σκότωσε ο σύντροφός της, λίγα λεπτά πριν αυτοκτονήσει, την ώρα που εκείνη ψυχορραγούσε στο πεζοδρόμιο
«Άδικο! Έχω οικογένεια, έχω κόρη! Λαμβάνω απειλητικά μηνύματα από ανθρώπους που δεν ξέρω ποιοι είναι», δήλωσε μεταξύ άλλων.
Υπ. Υποδομών: Πειθαρχικός έλεγχος για τον αυτοκινητιστή που αρνήθηκε βοήθεια σε τραυματισμένη γυναίκα
Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, μετά από σχετικά δημοσιεύματα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, ζήτησε από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής, τον πειθαρχικό έλεγχο του αυτοκινητιστή που αρνήθηκε να παράσχει βοήθεια στη γυναίκα που πυροβολήθηκε από το σύζυγό της χθες στη Βουλιαγμένη, για τη μεταφορά της σε νοσοκομείο και η οποία στη συνέχεια κατέληξε.
Ο Υπουργός ζητά άμεσες ενέργειες για τον έλεγχο της τήρησης του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου που διέπει τη λειτουργία των ΕΔΧ οχημάτων και την επιβολή πειθαρχικών μέτρων στους οδηγούς, ιδιοκτήτες και εκμεταλλευτές αλλά και την εφαρμογή των αυστηρών ποινών που προβλέπει ο Νόμος.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου