Sunday, 19 May, 2024

Τρεις νεκροί σε τροχαία, μέσα σε λίγες ώρες στην Αττική

Τρεις νεκροί ήταν ο απολογισμός ισάριθμων τροχαίων δυστυχημάτων από χθες το απόγευμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τα τρία τροχαία δυστυχήματα σημειώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες στις περιοχές της Νέας Φιλαδέλφειας, του Πόρτο Ράφτη και του Περιστερίου. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ένας τραυματίστηκε.

Το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε χθες το απόγευμα λίγο μετά τις 8 τεπί της λεωφόρου Δεκελείας στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας όταν δίκυκλο που οδηγούσε ένας 49χρονος διανομέας συγκρούστηκε με λεωφορείο. Ο δικυκλιστής μεταφέρθηκε γρήγορα στο νοσοκομείο «Παμακάριστος» όπου όμως κατέληξε.

Αργότερα το βράδυ, μετά τις 11, στο Πόρτο Ράφτη και συγκεκριμένα στο 33,5 χλμ προς Μαρκόπουλο, μια 55χρονη γυναίκα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και προσέκρουσε σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ έχοντας τις αισθήσεις της, αλλά τις πρωινές ώρες κατέληξε.

Το τρίτο τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα, στο Περιστέρι επί της οδού Αγίου Ιεροθέου, όταν δύο μοτοσυκλέτες συγκρούστηκαν μεταξύ τους και οι οδηγοί τους τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο ένας από αυτούς κατέληξε.

Νέα Φιλαδέλφεια: “Έπεσε, σύρθηκε και χτύπησε μετά πάνω στο λεωφορείο” λέει αυτόπτης μάρτυρας για το δυστύχημα με τον 49χρονο

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος το βράδυ της Πέμπτης και στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας όπου ένας 49χρονος έχασε τη ζωή του μετά από σύγκρουση που είχε η μηχανή του με ένα αστικό λεωφορείο στο ένα από τα τρια θανατηφόρα τροχαία που σημειώθηκαν σε διάστημα λίγων ωρών στην Αττική.

Ήταν λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Πέμπτης όταν ο 49χρονος, κινούμενος με τη μοτοσικλέτα του επί της λεωφόρου Δεκελείας, στο ρεύμα προς Μεταμόρφωση, έχασε τον έλεγχο του δίκυκλου-για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής-σύρθηκε στο οδόστρωμα και καρφώθηκε στο λεωφορείο που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ο αναβάτης τραυματίστηκε σοβαρά και διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην Κλινική Παμακάριστο όπου λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ο θανάτός του.

Όπως λέει στο protothema.gr αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος, ο 49χρονος στάθηκε άτυχος καθώς μολονότι φορούσε κράνος πέθανε ακαριαία.

«Ήταν γύρω στις 8 το βράδυ. Ακούσαμε το σύρσιμο, κάτι να σέρνεται, η μηχανή ήταν τελικά. Ανέβαινε η μηχανή, το λεωφορείο κατέβαινε. Σιγά πήγαιναν, με το θόρυβο που ακούσαμε είχε σταματήσει το λεωφορείο. Και μετά μαζεύτηκε κόσμος, είχε πέσει και σύρθηκε και χτύπησε πάνω στον τροχό. Μόνος του ήταν αλλά ακούστηκε πως ήταν και μια κοπέλα πάνω στη μηχανή αλλά δεν χτύπησε κανείς άλλος» λέει ο “, λέει ο επιχειρηματίας που βγήκε από το μαγαζί του μόλις άκουσε το θόρυβο από τη σύγκρουση και συμπληρώνει:

«Έπεσε πριν. Δεν έπεσε κατευθείαν πάνω στο μηχανάκι, είχε πέσει, σύρθηκε και χτύπησε μετά πάνω στο λεωφορείο. Φορούσε κράνος αλλά από την πρώτη στιγμή δεν ανταποκρίθηκε καθόλου. Δηλαδή δεν κουνήθηκε, δεν έκανε τίποτα και είπαν ότι μάλλον έχει ‘φύγει’ ή ήταν το σοκ πολύ μεγάλο».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου