Friday, 26 April, 2024

Φίλη Καρολάιν: Συναντηθήκαμε μια μέρα πριν τη δολοφονία – Μετά από λίγο ήρθε και ο Μπάμπης!

Μία ημέρα πριν χάσει τη ζωή της από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, η άτυχη Καρολάιν

συνάντησε τη μόνη φίλη που είχε στην Αθήνα, στην πλατεία Βαρνάβα. Όπως λέει η ίδια η μάρτυρας, κατάλαβε πως η φίλη της ήταν μπουχτισμένη και λίγο ταραγμένη και ήθελε να βγει για να ξεσκάσει. Μαζί της όμως έφερε και το μωρό…Τίποτε δεν προμήνυε το κακό που θα ερχόταν.
«Βρεθήκαμε την ημέρα πριν γίνει το κακό. Ήταν σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση, αλλά όπως την άκουσα κατάλαβα ότι ήταν απλά μπουχτισμένη και ήθελε να βγούμε για να ξεσκάσει. Στην πλατεία Βαρνάβα πήρε μαζί της και το μωρό. Δε μου είπε γιατί ήταν ταραγμένη, ούτε όμως και την ρώτησα. Να σας πω την αλήθεια όμως δε μου φάνηκε περίεργο γιατί είναι λογικό με τόση κλεισούρα και με την πίεση της οικογένειας και των οικογενειακών υποχρεώσεων να ένιωθε πιεσμένη και ταραγμένη. Μετά από λίγη ώρα ήρθε εκεί που καθόμασταν και ο Μπάμπης» λέει η μάρτυρας, η οποία αν και περιγράφει την Καρολάιν ως πολύ ανοιχτό και χαρούμενο άνθρωπο, εντούτοις επί της ουσίας όπως λέει ήταν κλειστή ως χαρακτήρας.
“Έκρυβε τα προβλήματά της”
«Ήθελε να δείχνει καλό πρόσωπο στον έξω κόσμο και να κρύβει τα προβλήματα της. Πράγμα που το έκανε καλά αν σκεφτείτε ότι το έκανε και με μένα. Εκ των υστέρων μάθαινα τα προβλήματα της, όπως για παράδειγμα αυτό με την εγκυμοσύνη που έχει αποβάλει. Αλλά και πιο απλά πράγματα».
Όταν η Καρολάιν έμεινε έγκυος για δεύτερη φορά, δεν το ανακοίνωσε στη φίλη της. Της το είπε μία ημέρα πριν πάει στο μαιευτήριο να γεννήσει.
«Με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να βρεθούμε μία μέρα πριν γεννήσει και τότε είχα πάθει σοκ. Αυτό όμως το δικαιολογώ λόγω της προηγούμενης απώλειας, αλλά και όπως έμαθα αργότερα είχε κάποιες επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της κόρης της την οποία γέννησε και πρόωρα. Και κάτι ακόμα που μου έρχεται στο μυαλό για το γάμο της που έγινε στην Πορτογαλία. Δε με είχε ενημερώσει. Όπως καταλαβαίνετε παρόλο που κάναμε παρέα δεν τα λέγαμε όλα ανοιχτά. Κρατούσε πράγματα για τον εαυτό της και απλά μου ανακοίνωνε κάποιες φορές τι έκανε. Δε ζητούσε την συμβουλή μου» είπε η κοπέλα…
Είχαν ένα παράξενο δέσιμο με τον Μπάμπη
Όσο για τον Μπάμπη, η μάρτυρας τον χαρακτηρίζει ένα πολύ συμπαθητικό παιδί, και πολύ δεμένο με την Καρολάιν. «Είχαν ένα παράξενο δέσιμο» λέει η μάρτυρας. «Να φανταστείτε είχαν εφαρμογή στο κινητό τους για να βλέπει ο ένας που είναι ο άλλος ανά πάσα ώρα και στιγμή».
Ο Μπάμπης πάντως εμφανίστηκε στην παρέα τους, ως ‘φάντης μπαστούνης”. Δείγμα ότι η Καρολάιν ούτε να κουνηθεί δεν μπορούσε χωρίς την άδεια του, όπως και όταν έμαθε μετά τον φόνο ότι στην εκπομπή της Νικολούλη τηλεφώνησε ένας ιερέας… και απειλούσε ότι θα κινηθεί νομικά! Ένας παθολογικά ζηλιάρης σύζυγος, χειριστικός που φαίνεται γιατί έφτασε μέχρι το φόνο…
Η Καρολάιν εάν και είχε οικογένεια και μωρό, εντούτοις συνέχιζε να έχει όνειρα. Αν και είχε περάσει στο Πανεπιστήμιο, δεν πήγαινε στη σχολή της. Ήθελε να ασχοληθεί με την ζαχαροπλαστική.
Δεν άρεσαν στην Καρολάιν όσα της έλεγε η ψυχολόγος
Η μάρτυρας αναφέρει στις Αρχές ότι η Καρολάιν πήγαινε σε ψυχολόγο και πως αρκετές φορές φαινόταν ότι δεν της άρεσαν όσα της έλεγε.
«Κάτι ακόμα που θέλω να σας πω είναι ότι Καρολάιν πήγαινε σε ψυχολόγο. Και μάλιστα πολλές φορές μου είχε πει ότι δεν της άρεσε αυτά που της έλεγε η ψυχολόγος. Ήταν πολύ δυναμική κοπέλα και ήθελε να τα χειρίζεται όλα μόνη της. Γενικά ήταν κοπέλα με μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστευε πως μπορεί να αντιμετωπίσει και να τα καταφέρει όλα».
Σούρας για Αναγνωστόπουλο: Κτηνάνθρωπος. Έπαιζε αισχρό θέατρο
«Πρόκειται για έναν “ήρωα του κακού”, φτιαγμένος από μικρή ηλικία, παιδική ηλικία να φτάσει εδώ που έφτασε, χωρίς συναισθήματα και μετανιώνω, χωρίς ενοχές. Ωστόσο, τον πρόδωσαν αυτά που δεν είχε. Τα συναισθήματα και η έκφραση δεν μακιγιάρονται και όταν δεν υπάρχουν προδίδονται. Ήταν αφελής και νόμιζε ότι είχε δημιουργήσει το τέλειο έγκλημα», είπε ο διευθυντής Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Metropolitan Δημήτρης Σούρας, αναφερόμενος στον Χ. Αναγνωστόπουλο, δολοφόνο της 20χρονης Καρολάιν.
Όπως είπε ο Δημήτρης Σούρας μιλώντας στον ΑΝΤ1, «έπαιζε αισχρό θέατρο, είναι κτηνάνθρωπος, με πολύ σεβασμό για τα κτήνη». Ο ψυχίατρος, τόνισε ότι «αν ήταν έγκλημα εν βρασμώ, ο δράστης αμέσως θα μετάνιωνε, θα ούρλιαζε, θα ζητούσε βοήθεια, θα καλούσε την αστυνομία. Εκείνος έπνιξε το σκυλί για να αποκτήσει ένα περισσότερο άλλοθι».
Ερωτηθείς αν νοσούσε ψυχικά, ο επιστήμονας τόνισε: «Ο ψυχικά ασθενής δεν έχει τη δυνατότητα να οργανώσει τίποτα, σκοτώνει στον παραλογισμό του».
Τόνισε δε ότι «κανείς δεν θα μπορέσει να βγάλει χαρτί ότι ο 32χρονος νοσούσε ψυχικά». Αμφίβολο ακόμη κι αν έγραψε η ίδια το ημερολόγιο διότι έχει ακουστεί ότι ο ‘Μπάμπης’ είχε από το 2019 ψεύτικο προφίλ στο φβ (ως Babis Sofianos) με την ίδια φώτο.

Τότε άρχισε να γράφει το ηλεκτρονικό ημερολόγιο η Καρολάιν… άλλωστε λίγες ημέρες μετά τον φόνο έκανε ιδιωτικό το δημόσιο προφίλ της Καρολάιν, που έτσι κι αλλιώς είχαν κοινή εφαρμογή για το που βρίσκεται ο καθένας, οπότε αυτός είχε σίγουρα και τους κωδικούς της, γιατί ο κόσμος ήδη έγραψε “μήπως είσαι εσύ ο φονιάς”; και άλλα σχόλια και αυτός τα έσβηνε μέχρι να το κάνει ιδιωτικό. Το περίεργο είναι ότι οι ακόλουθοι του συνεχίζουν και ανεβαίνουν, οπότε πολλοί δεν στέκουν καλά! 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου